Connect with us

Ποδόσφαιρο

ΟΡΦΕΑΣ – ΠΑΓΚΡΑΤΙ 2-2

ΟΡΦΕΑΣ ΑΙΓΑΛΕΩ – ΠΑΓΚΡΑΤΙ 2-2

Στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων ο 26 χρόνος μέσος μας Άκης Ραφτόπουλος με αριστερό σούτ μέσα απο την περιοχή μετά απο πάσα του Τεγονίκου με το στήθος έδωσε στην ομάδα μας τον βαθμό της ισοπαλίας απέναντι στον σκληροτράχηλο Ορφέα στο Αιγάλεω.
Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους χειρότερους οιωνούς, καθώς μόλις στο πρώτο τέταρτο του αγώνα η ομάδα μας βρέθηκε με 2-0 πίσω και χάρη στην σταθερή παρουσία του Αλμπέρτο Ντόι αποσόβησε και άλλα τέρματα.Στο 30΄ο Χριστόφορος Τεγονίκος βελτίωσε κάπως την κατάσταση μειώνοντας σε 2-1 με εύστοχο χτύπημα πέναλτι. Το β ημίχρονο ανήκει ολοκληρωτικά στους παίκτες του Παναγιώτη Πρασσά με την λύτρωση να έρχεται με το φινάλε του αγώνα χαρίζοντας μας την 6η ισοπαλία σε 13 παιχνίδια.
Αυλαία στον πρώτο γύρο το επόμενο Σάββατο στο Ελληνικό (κοινή μας έδρα) με τον Θρίαμβο Αθηνών που αίφνης έφτασε 3 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια.

Παγκράτι : Ντόι, Τοπούζογλου(62΄Γκέντσεφ), Νικολακάκης, Πλακάλι, Σπηλιόπουλος(83΄Σταμπέλος), Ραφτόπουλος, Καραμπέτσος(46΄Αιβάζης), Παγιάβλας ,Δριβάκος, Τεγονίκος, Σκούρας.

More in Ποδόσφαιρο