Connect with us

Μπάσκετ Γυναικών

ΑΡΗΣ ΧΟΛΑΡΓΟΥ-ΠΑΓΚΡΑΤΙ 77-52

Εξ’αρχής το συγκεκριμένο παιχνίδι ήταν δύσκολο και ουσιαστικά μοναδικός στόχος ήταν η καλή εμφάνιση και η προετοιμασία της ομάδας για την δύσκολη συνέχεια.Ουσιαστικά η έμπειρη σέντερ Κάρεν Μουρντ με τα 1.97 της ύψωσε τοίχος αξεπέραστο για οποιαδήποτε παίκτρια της ομάδας μας και το παιχνίδι πήρε από την αρχή δύσκολη τροπή για τα κορίτσια μας.Παρόλα αυτά η ομάδα έδειξε να αγωνίζεται με ένα πλάνο και παρά την βαριά ήττα η απόδοση της έδειξε να φανούν και κάποια θετικά σημάδια. ετική και η επανεμφάνιση της Άννα Μαγγανά ενώ ανησυχία προκάλεσε ο τραυματισμός της Ράνιας Δασιοπούλου που φαίνεται τελικά ότι θα ξεπεραστεί και θα είναι έτοιμη όπως και όλη η ομάδα για το ματς “τελικός” την επόμενη Κυριακή στο Μετς με το Αρκάδι.

Τα δεκάλεπτα: 30-17, 49-30, 67-38, 77-52.
ΑΡΗΣ ΧΟΛ. (Σφυρής): Μαύρου 6, Σ. Σολωμού 8, Μανέα, Δ.Σολωμού 6, Μπότσαρη 8, Μουρντ 21, Φράγκου 3 (1), Κωνσταντίνου, Πολίτη 4, Αργύρη, Κανονίδου, Πανταζή 21
ΠΑΓΚΡΑΤΙ (Τζαμαλής – Βασιλείου): Δέτση, Χατζηευσταθίου 10, Δασιοπούλου 3, Χρυσοχόου 2, Γαζέτα 4, Νικολακάκη, Μουζούκη 2, Ιντσαμπούμ, Μαγκανά 20, Μερισιώτη 9, Μεϊμάρη, Κολοβού 2.

More in Μπάσκετ Γυναικών