Connect with us

Μπάσκετ Ανδρών

14η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ: ΠΑΓΚΡΑΤΙ – ΝΗΑΡ ΗΣΤ 73-55

Πολύτιμη νίκη με ικανή διαφορά που υπό προϋποθέσεις μπορεί να αποδειχθεί πολύτιμη πέτυχε η ομάδα μας απέναντι στη Νήαρ Ηστ. Σε ένα παιχνίδι που η νίκη ήταν αναγκαία και για τις δύο ομάδες προκειμένου να κάνουν ένα βήμα προς την σωτηρία , η ομάδα μας έδειξε για πρώτη φορά στο γήπεδό της ένα πολύ καλό πρόσωπο και στηριζόμενη στην εξαιρετική ευστοχία του Α ημιχρόνου έφτασε άνετα στη νίκη. Το πρώτο ημίχρονο εξελίχθηκε σε διαγωνισμό ευστοχίας από την γραμμή των 6,75 μ με τον Δημάκο να βγαίνει με διαφορά πρώτος πετυχαίνοντας 5 και ύστερα από ένα διάστημα μέτριων εμφανίσεων να κάνει την ολική επαναφορά αφού η προσφορά του δεν περιορίστηκε στα εύστοχα σουτ. Κοντά στον Δημάκο ο σταθερά καλός Βασιλόπουλος ο σοβαρός Μαχαίρας και οι Λόλας Βαρδιάνος με αθόρυβη αλλά ουσιώδη δουλειά έβαλαν τις βάσεις της νίκης με το σκορ του Α ημιχρόνου να κλείνει στο 49-28. Στο δεύτερο ημίχρονο και ειδικά στο 3ο δεκάλεπτο παίχθηκε κακό μπάσκετ και από τις 2 ομάδες με φτωχή επιθετική συγκομιδή (9-12 το επί μέρους σκορ) χωρίς όμως να υπάρχουν ενδείξεις ανατροπής της κατάστασης. Τελικά αγώνας έληξε με την διαφορά στους 18 πόντους, την ομάδα μας με τους 2 βαθμούς της νίκης να βλέπει με μεγαλύτερη αισιοδοξία το μέλλον και τον αρχηγό μας Νίκο Βούλγαρη να πετυχαίνει τους πρώτους πόντους του ύστερα από την μακρά του απουσία.

 

Τα δεκάλεπτα: 27-18, 49-28, 58-40, 73-55.
ΠΑΓΚΡΑΤΙ (Παπαδόπουλος): Σκουζής 2, Λόλας 14 (2), Βασιλόπουλος 18 (3), Βούλγαρης 2, Βαρδιάνος 8 (1), Δημάκος 15 (5), Παπαγεωργόπουλος, Μαχαιρας 11, Πλουτέτσκι 2, Κοτρότσιος, Τζουγκαράκης 1.
ΝΗΑΡ ΗΣΤ (Καρνέσης): Τσούτσος 5 (1), Μοσχοβίτης 13, Παππάς 8 (1), Στανόγεβιτς, Καπετζόγλου 4, Τομαράς 9 (2), Γριμπαβιώτης 6, Αμάτο 3, Γκαβανόπουλος, Τόλιας, Ψαρόπουλος 7 (1).

More in Μπάσκετ Ανδρών