Connect with us

Μπάσκετ Ανδρών

ΜΠΑΣΚΕΤ ΑΝΔΡΩΝ 22η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΑΓΚΡΑΤΙ – ΡΕΘΥΜΝΟ 58-67

Παρά τις σημαντικές απουσίες των Βασιλόπουλου και Μαχαίρα το Παγκράτι κατάφερε να παρουσιαστεί εξαιρετικά ανταγωνιστικό απέναντι στο Ρέθυμνο και να διεκδικήσει με παλικαριά τις πιθανότητες νίκης που του αναλογούσαν. Η ομάδα μας ξεκίνησε μουδιασμένα τον αγώνα κυρίως στην επίθεση (8 μόλις πόντοι στο 1ο δεκάλεπτο) με την άμυνα να αντιμετωπίζει με επιτυχία μεν τα μεγάλα κορμιά του Ρεθύμνου αλλά να τιμωρείται από την περιφέρεια του αντιπάλου. Στο δεύτερο δεκάλεπτο η άμυνα ζώνης που εφάρμοσε ο Παπαδόπουλος παγίδευσε ως ένα σημείο το Ρέθυμνο και σε συνδυασμό με ένα επιθετικό ξέσπασμα του Παγκρατίου οδήγησε σε ένα επί μέρους 21-6 και σκορ ημιχρόνου 29-26. Στο Β’ ημίχρονο και μέχρι το 5ο λεπτό παίχθηκε κακό μπάσκετ και από τις 2 ομάδες με το Ρέθυμνο να επικεντρώνει το παιχνίδι του στον Λάτοβιτς ο οποίος κυρίαρχος κάτω από το καλάθι και απόλυτη ευστοχία στις ελεύθερες βολές αλλά και συνεπικουρούμενος από το μεστό παιχνίδι του Μαγκουνή έδινε αργά και σταθερά μία διαφορά ασφαλείας στο Ρέθυμνο. Συνολικά η εμφάνιση της ομάδας μας μόνο θετική μπορεί να χαρακτηρισθεί και σίγουρα θα ήταν ακόμα καλύτερη αν παίζαμε πλήρεις. Συγκριτικά καλύτερος στο χθεσινό παιχνίδι ο Νίκος Βούλγαρης με βοήθειες από τον Δημάκο και τον Σκουζή. Τέλος είμαστε υποχρεωμένοι να αναφερθούμε στις εξαιρετικά αλγεινές εντυπώσεις που προκάλεσε σε όλους τους θεατές του χθεσινού παιχνιδιού η άστοχη, άκαιρη και ελλιπής στοιχειώδους λογικής παρουσία και επίθεση των ΜΑΤ σε παίκτες και φιλάθλους της ομάδας μας τη στιγμή που το παιχνίδι είχε λήξει χωρίς εντάσεις.

Τα δεκάλεπτα: 8-20, 29-26, 39-51, 58-67
ΠΑΓΚΡΑΤΙ (Παπαδόπουλος): Σκουζής 5(1), Λόλας 2, Καράβολας 5(1), Βούλγαρης 17(3), Βαρδιάνος 9(1/7), Δημάκος 11(1), Ζωγράφος, Κοτρώτσιος, Παπαγεωργόπουλος 4, Τσουγκαράκης 5.
ΑΓΟΡ (Κουφός): Κυριακόπουλος 9(2/8), Κούμουλος 6(2), Γκρούντμπεργκ 3(1), Τσόκλας 6(2), Μαγκουνής 18(2), Θεοδωράκος Γ. 5(1), Λάτοβιτς 17, Χαρισμίδης 3.

More in Μπάσκετ Ανδρών