Connect with us

Μπάσκετ Ανδρών

“ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ” ΤΟΝΙΖΟΥΝ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ

Μπορεί η ομάδα μας να ηττήθηκε στο Πέραμα με 82-71 αλλά οι παίκτες της ομάδας (Ράπτης, Δημάκος και Μακρής) σε δηλώσεις τους στο επίσημο site του συλλόγου μας τόνισαν την αμέριστη συμπαράσταση τους προς την διοίκηση της ομάδας αλλά και στον προπονητή της.

Ο Αλέξανδρος Ράπτης σε δηλώσεις του τόνισε: “Είμαι απόλυτα ευχαριστημένος από την προσπάθεια που γίνεται στην ομάδα και από την διοίκηση. Είναι κοντά μας σε ότι χρειαστούμε και μας έχει καλύψει οικονομικά στο ακέραιο. Αγωνιστικά η ομάδα είναι καινούργια και πιστεύω σε σύντομο χρονικό διάστημα θα βρούμε τα πατήματα μας”

Ο Γιάννης Δημάκος ανέφερε: “Είμαστε μια οικογένεια και αυτό τα λέει όλα. Δεν έχω κανένα παράπονο από την διοίκηση και φυσικά δεν υπάρχει κανένα θέμα στο οικονομικό. Ο Πρόεδρος της ομάδας και οι άνθρωποι του κάνουνε ότι μπορούνε. Η ομάδα μας είμαι σίγουρος ότι από παιχνίδι σε παιχνίδι θα πηγαίνει καλύτερα”

Τέλος ο Νίκος Μακρής είπε: “Εγώ είμαι καινούργιος στην ομάδα, όπως και η πλειοψηφία των παικτών. Γίνεται μαι σοβαρή προσπάθεια. Δεν είναι δυνατόν να έχω κάποιο παράπονο από την διοίκηση και ειδικότερα την συγκεκριμένα στιγμή. Εμάς η δουλεία μας είναι στο παρκέ και στο γήπεδο, και σκοπός μας είναι να δουλέψουμε και να μάθουμε ο ένας το παιχνίδι του άλλου ώστε η ομάδα να καταφέρει πάση θυσία να πάρει τα επόμενα δύο εντός έδρας παιχνίδια.”

 

More in Μπάσκετ Ανδρών