Connect with us

Ακαδημίες

4η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΑΙΔΙΚΟΥ – ΕΦΗΒΙΚΟΥ

Συνέχισαν τις ήττες τα τμήματα μας στους αγώνες με την Ένωση Ιλίου δείχνοντας πάντως και οι 2 ένα καλύτερο πρόσωπο από αυτό των αγώνων της προηγούμενης εβδομάδας.

ΠΑΙΔΙΚΟ

ΠΑΓΚΡΑΤΙ-ΕΝΩΣΗ ΙΛΙΟΥ 47-51

Στο παιδικό και οι 2 ομάδες ξεκίνησαν καλά επιθετικά με το 1ο δεκάλεπτο να λήγει 14-14. Στη συνέχεια η ομάδα μας χαλάρωσε στην άμυνα και σε συνδυασμό με κάποιες επιπολαιότητες στην επίθεση που στοίχισαν σε πόντους οδήγησαν στο 22-28 που ήταν το σκορ του ημιχρόνου. Με την έναρξη του Β ημιχρόνου 2 τρίποντα του Σκέντζου και ένα του Γιακουμάκη έκλεισαν γρήγορα την διαφορά κάνοντας το παιχνίδι ντέρμπυ. Τελικά η πλάστιγγα έγειρε υπέρ της αντιπάλου ομάδας καθώς στο 4ο δεκάλεπτο η κούραση και πολλά χαμένα αμυντικά rebounds μας στέρησαν τη νίκη.

ΠΑΓΚΡΑΤΙ: ΜΑΝΙΑΤΟΠΟΥΛΟΣ 9(1), ΙΩΑΝΝΟΥ, ΚΑΛΗ 8, ΦΕΡΤΗΣ, ΚΑΣΟ 1, ΖΕΤΟΣ, ΦΟΥΡΛΑΝΟΣ, ΣΠΥΡΗ 4, ΚΟΥΒΕΛΗΣ, ΦΙΛΙΠΠΑΚΟΠΟΥΛΟΣ, ΣΚΕΝΤΖΟΣ 14(3), ΓΙΑΚΟΥΜΑΚΗΣ 11(1)

ΕΦΗΒΙΚΟ

ΠΑΓΚΡΑΤΙ-ΕΝΩΣΗ ΙΛΙΟΥ 43-46 (35-35 Κ.Α)

Το εφηβικό ούτε αυτή την φορά γεύτηκε τη χαρά της νίκης όμως πάλεψε δυνατά απέναντι σε μία ομάδα με πολύ μεγάλο μέσο όρο ύψους και πολλές εναλλακτικές λύσεις. Αντίθετα στην δική μας ομάδα το πρόβλημα στο σκοράρισμα μοιάζει άλυτο καθώς μόνο 4 παίκτες κατάφεραν να σκοράρουν. Ο αγώνας ξεκίνησε με την ομάδα μας άστοχη και χωρίς ενέργεια με αποτέλεσμα στο 10′ το σκορ να είναι 4-14. Στη συνέχεια και οι 2 ομάδες ήταν αναποτελεσματικές επιθετικά και το ημίχρονο έκλεισε με 11-23. Το τρίτο δεκάλεπτο κύλησε στους ίδιους ρυθμούς με την ομάδα του Ιλίου να βρίσκεται σταθερά μπροστά στο σκορ. Στην τελευταία περίοδο η ομάδα αφυπνίστηκε και κατάφερε να γυρίσει το ματς μετατρέποντάς το σε θρίλερ. Με λιγότερο από 1 λεπτό να απομένει και ύστερα από ένα επί μέρους 15-3 το σκορ ήταν στο 35-32. Η Ένωση καταφέρνει και ισοφαρίζει με την τελευταία επίθεση να ανήκει στους παίκτες μας οι οποίοι όμως δεν κατάφεραν να την εκμεταλλευτούν με αποτέλεσμα το παιχνίδι να πάει στην παράταση όπου χωρίς δυνάμεις πλέον δεχθήκαμε ένα σερί 11-0 που ουσιαστικά έληξε την αναμέτρηση υπέρ των αντιπάλων μας παρ ότι ανταποδώσαμε με ένα 8-0. Παρά την ήττα οι έφηβοι αξίζουν συγχαρητήρια για την υπερπροσπάθεια που κατέβαλαν.

ΠΑΓΚΡΑΤΙ: ΦΕΡΕΤΑΙ 13(1), ΑΡΦΑΡΑΣ, ΚΑΡΑΙΝΔΡΟΣ 11(2), ΓΚΙΝΗΣ, ΚΟΡΟΠΟΥΛΗΣ, ΘΕΟΦΑΝΑΚΗΣ, ΦΕΛΕΚΗΣ 8, ΛΥΜΠΕΡΕΑΣ, ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΣ 11(1), ΝΤΟΥΚΑΣ, ΤΣΟΥΧΛΑΡΗΣ.

More in Ακαδημίες