Connect with us

Ακαδημίες

5η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΑΙΔΙΚΟΥ – ΕΦΗΒΙΚΟΥ

Πρώτη νίκη για την εφηβική μας ομάδα μετά από 4 συνεχόμενες ήττες ενώ η παιδική ομάδα κέρδισε άνευ αγώνος καθώς το Λαύριο έχει αποσύρει την παιδική του ομάδα.

ΕΦΗΒΙΚΟ

ΛΑΥΡΙΟ-ΠΑΓΚΡΑΤΙ 61-64

Στο εφηβικό η ομάδα μας έπαιξε σοβαρά και με πειθαρχία και παρότι και πάλι σκόραραν λίγοι παίκτες εκμεταλλεύτηκε το ύψος του Γιώργου Θεοφανάκη ο οποίος σκόραρε 15 πόντους και έκανε την διαφορά κάτω από τα 2 καλάθια. Η ομάδα μας μπήκε με όρεξη στο παιχνίδι έχοντας υψηλή παραγωγικότητα στην επίθεση κλείνοντας το δεκάλεπτο προηγούμενη με 14-20. Το δεύτερο δεκάλεπτο κύλησε στους ίδιους ρυθμούς και η ομάδα μας διεύρυνε το προβάδισμά της με τη λήξη του ημιχρόνου στο +10(27-37). Στο τρίτο δεκάλεπτο η ομάδα του Λαυρίου παίζοντας καλή άμυνα κατάφερε να μειώσει την διαφορά κάτω από τους 10 πόντους διαμορφώνοντας το σκορ στο τελος του 3ου δεκαλεπτου στο 39-45. Γενικά η ομάδα μας έδειχνε να μην απειλείται μέχρι εκείνο το σημείο αλλά στο 4ο δεκάλεπτο οι άμυνες πήγαν περίπατο και το ματς εγινε ντέρμπυ! Παρόλα αυτά η ομάδα του Λαυρίου δεν κατάφερε να περάσει ποτέ μπροστά και το ματς έληξε με το εφηβικό μας να παίρνει τη νίκη με 61-64! Καλύτερος παίκτης και πρώτος σκορερ ο Θεοφανάκης με 15 πόντους και 10 ριμπάουντ ενω βοήθησαν και οι Φερετάι με 14, Ντούκας και Παρασκευόπουλος με 11 και Καραίνδρος με 9! Επόμενοι αγωνες στις 25 Οκτωβρίου! Το παιδικό παίζει με τον Φιλαθλητικό και το εφηβικό με τον Ιωνικό Νεας Φιλαδελφειας! Και οι 2 αγώνες διεξάγονται στο ΜΕΤΣ!

ΠΑΓΚΡΑΤΙ: ΦΕΡΕΤΑΙ 14(1), ΑΡΦΑΡΑΣ 4, ΚΑΡΑΙΝΔΡΟΣ 9(1), ΓΚΙΝΗΣ, ΚΟΡΟΠΟΥΛΗΣ, ΘΕΟΦΑΝΑΚΗΣ 15, ΦΕΛΕΚΗΣ , ΦΙΛΙΠΠΟΠΟΥΛΟΣ, ΛΥΜΠΕΡΕΑΣ, ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΣ 11(1), ΝΤΟΥΚΑΣ 11 .

More in Ακαδημίες