Connect with us

Ποδόσφαιρο

ΠΑΓΚΡΑΤΙ – ΑΕ ΑΙΓΑΛΕΩ 1-2

Παρά την πολύ καλή της εμφάνιση η ομάδα μας δεν τα κατάφερε απέναντι στην πολύ καλή ομάδα της ΑΕ Αιγάλεω και ηττήθηκε στα Σούρμενα με 2-1, κερδίζοντας όμως της εντυπώσεις και το χειροκρότημα του κόσμου (φωτογραφία) που έσπευσε να της συμπαρασταθεί.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους φιλοξενούμενους να έχουν την πρωτοβουλία κινήσεων, γεγονός που καρποφόρησε για αυτούς στο 22′ όταν ο Τζόμπε με προβολή άνοιξε το σκορ, σκορ (0-1) με το οποίος έκλεισε το πρώτο ημίχρονο.

Στην επανάληψη η ομάδα μας ξεκίνησε δυνατά και κατάφερε στο 55′ να ισοφαρίσει με προβολή του Ραφτόπουλου έπειτα από εκτέλεση φάουλ.

Ωστόσο οι φιλοξενούμενοι πήραν τη νίκη με τον Τζαβέλα στο 82′, ο οποίος με ψηλοκρεμαστή κεφαλιά νίκησε τον πολύ καλό για ένα ακόμα παιχνίδι Πανδή.

Όσοι αγωνίστηκαν για ένα ακόμα παιχνίδι έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό, χωρίς κανείς ουσιαστικά να υστερήσει.

Διαιτητές: Μάνθος, Νιδριώτης και Τσαλίκης
ΠΑΓΚΡΑΤΙ: Πανδής, Καϊλιάγρας (74’ Ξουραφάς), Μαραγκός, Κασιμάτης, Σαμαράς, Τζανετάκης, Θωμάς, Τάταρης, Ραφτόπουλος (78’ Καστάνης), Καραγιάννης (46’ Μαστορόπουλος), Χαραμής
Α.Ε. ΑΙΓΑΛΕΩ: Διαμαντής, Λάνι, Αρχολέκας (51’ Αρχοντούλης), Γεωργακόπουλος, Πούλιος, Παυλίδης (83’ Κοτσαμπάς), Τζόμπε, Σκοσολέτης, Τζαβέλλας, Κολοκοτρλώνης (63’ Ξυράφης), Πιστόλης

More in Ποδόσφαιρο