Connect with us

Μπάσκετ Γυναικών

ΠΑΠΑΓΟΥ – ΠΑΓΚΡΑΤΙ 60-73

Την σημαντικότερη νίκη, και μάλιστα με διπλή σημασία πέτυχαν τα κορίτσια μας μέσα στο “Σαλούν” καθώς επικράτησαν του Παπάγου με 73-60 υπερκαλύπτοντας και το -5 της ήττας μας στο Μετς.

Τα κορίτσια του Χρήστου Τζαμάλη έπαιζαν τελικό επιβίωσης….και παρουσιάστηκαν άρτια προετοιμασμένες να πολεμήσουν για μια νίκη, η οποία τελικά τους δίνει το δικαίωμα να υπερτερούν του Παπάγου σε κάθε ισοβαθμία, ενώ πλέον κρατούν την τύχη στα χέρια τους όσο αφορά την παραμονή στην κατηγορία.

Η ομάδα μας πάντως δεν ξεκίνησε με τις καλύτερες προϋποθέσεις το παιχνίδι, καθώς είδε την ομάδα του Παπάγου να ευστοχεί σε συνεχόμενα τρίποντα (πέντε είχε η Κουρέτση) με αποτέλεσμα να μείνει 10 πόντους πίσω με το κλείσιμο του ημιχρόνου (41-31).

Παρόλα αυτά στο επόμενα δυο δεκάλεπτα έβγαλε ενέργεια και πολύ καλές συνεργασίες σε άμυνα και επίθεση και με ένα επιμέρους σκορ ημιχρόνου 42-19 κατάφερε να πανηγυρίσει στο φινάλε το 4ο ροζ φύλλο αγώνα τη φετινή χρονιά και το δεύτερο στο ίδιο γήπεδο, μετά από αυτό του κυπέλλου.

Αξίζει να σταθούμε στην εξαιρετική απόδοση της Ευγενίας Κολοβού, η οποία παρά τα προβλήματα της με 16 πόντους στάθηκε κολόνα για τις συμπαίκτριες της, ενώ για ένα ακόμα παιχνίδι η Τούλα Γαζέτα έδειξε με τους 17 πόντους της ότι αποτελεί βαρόμετρο για την ομάδα μας. Καλή παρουσία είχε η μαχητική Τόνια Δέτση με 12 πόντους, αλλά και η Μαριάννα Σταματοπούλου με την αρχηγό μας Ράνια Δασιοπούλου.

ΠΑΠΑΓΟΥ  – ΠΑΓΚΡΑΤΙ 60-73 (41-31)
Διαιτητές: Χρηστίδης, Σκάλτσης
Παπάγου (Τερκεσίδης, Ρόκκας): Τριχά 10, Κουρέτση 24 (5), Αγαθάκη 4 (1), Γαρτζολάκη, Σωτηρίου, Τσιακούλια 8, Καμπούρη, Παπατζίκου 12 (2), Μπρεγιάννη 2, Κουτρούλη, Βούρου.
Παγκράτι (Τζαμάλης): Δέτση 12, Αναγνώστου, Δασιοπούλου 8 (1), Γαζέτα 17 (1), Κολοβού 16, Ινσταμπούν, Σταματοπούλου 13, Μούκα, Πεσκατζίου 5, Χριστοδούλου, Μηνά 2.

 

More in Μπάσκετ Γυναικών