Connect with us

Ποδόσφαιρο

ΑΚΑΔΗΜΟΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ – ΠΑΓΚΡΑΤΙ 1-1

Για ακόμα ένα εκτός έδρας παιχνίδι (το δεύτερο συνεχόμενο) η ομάδα μας στάθηκε άτυχη και δέχθηκε την ισοφάριση ακριβώς στην τελευταία φάση του αγώνα. Αυτή την φορά ήταν η σειρά του Ακάδημου Αμαρουσίου (είναι δεύτερος στην βαθμολογία) να ισοφαρίσει το γκολ του Πετράκη στο φινάλε (τελικό σκορ 1-1).

Η ομάδα μας αγωνίστηκε και στο συγκεκριμένο παιχνίδι, ψυχωμένα και με πνεύμα ενότητας και κατάφερε να επιβάλει τον ρυθμό της στο γήπεδο των Μελισσίων.

Έτσι αυτή η υπεροχή της καρποφόρησε με τον Πετράκη στο 60′ ο οποίος δεν αστόχησε στο τετ α τετ με τον αντίπαλο τερματοφύλακα, πλασάροντας τον και γράφοντας το 1-0.

Όπως και στο Ρουφ με το Κουκάκι έτσι και στην συγκεκριμένη αναμέτρηση οι γηπεδούχοι μας στέρησαν την πολύτιμη νίκη στο φινάλε. Συγκεκριμένα ο Μαστορόπουλος υπέπεσε σε φάουλ έξω από την περιοχή του Πανδή (δεύτερη κίτρινη και αποβολή για τον παίκτη μας). Στην πρώτη εκτέλεσε η άμυνα μας απομάκρυνε αλλά στο νέο γέμισα που επεχείρησαν οι παίκτες του Ακάδημου, και έπειτα από σύγχυση στα καρέ μας ήρθε η ισοφάριση και ταυτόχρονα η λήξη του αγώνα.

Την επόμενη αγωνιστική η ομάδα μας υποδέχεται στα Σούρμενα την πρωτοπόρο ομάδα της κατηγορίας Ειρήνη Πετρούπολης.

Παγκράτι: Πανδής, Καλιάγρας, Τζανετάκης, Θωμάς, Σαμαράς, Μαστορόπουλος, Σπηλιόπουλος, Κασιμάτης (61′ Καραγιάννης), Τάταρης (76′ Λέντζας), Πετράκης (90′ Ξουραφάς), Ραφτόπουλος.

More in Ποδόσφαιρο