Connect with us

Ποδόσφαιρο

ΠΑΓΚΡΑΤΙ – ΓΚΥΖΙΑΚΟΣ 5-3

Μία πολύ σημαντική νίκη, στην προσπάθεια που κάνει για την παραμονή της πέτυχε η ομάδα μας η οποία επικράτησε του Γκυζιακού στα Σούρμενα με 5-3, σε ένα πολύ χορταστικό παιχνίδι.

Η ομάδα μας αγωνιζόμενη υπό τις οδηγίες του νέου προπονητή μας (ο 3ος μέσα στη χρονιά), του Κου Τζανετάκη (αντικατέστησε τον Παύλο Δαούτη μετά το παιχνίδι με τα Πατήσια) είχε να ξεπεράσει τον σκόπελο μιας πολύ δυνατής ομάδας, παίζοντας ουσιαστικά έναν “τελικό” παραμονής.

Τα πράγματα έγιναν ακόμα δυσκολότερα όταν οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν γρήγορα γρήγορα στο σκορ με 2-0 χάρη σε μακρινό σουτ του  Γρίβα στο 15′ , και με πλασέ σε τετ α τετ του Μαντζαφού με τον Ντεντέ στο 21′.

Παρά το εναντίον μας αποτέλεσμα οι παίκτες μας δεν το έβαλαν κάτω και έφτασαν στην μείωση του σκορ στο 30′ με ωραίο σουτ του Μαστορόπουλου έξω από την μεγάλη περιοχή του Αγάθου.

Έξι λεπτά αργότερα, και συγκεκριμένα στο 36′ η ομάδα μας έφτασε στην ισοφάριση με κοντινό πλασέ του Τάταρη, για να πάρουν εκ νέου οι φιλοξενούμενοι το προβάδισμα, ένα λεπτό μετά (37′) με σουτ του Πανά (2-3).

Στο 40′ ο Κώστας Σπηλιόπουλος με σουτ έφερε το παιχνίδι στα ίσια (3-3), ενώ ο ίδιος έβαλε για πρώτη φορά μπροστά την ομάδα μας με κοντινή προβολή στο 60′ (4-3).

Το τελικό 5-3 διαμόρφωσε στο 80′ ο Τάταρης.

Επόμενο και καθοριστικό παιχνίδι, με τον Βύρωνα στην Εργάνη.

ΠΑΓΚΡΑΤΙ – ΓΚΥΖΙΑΚΟΣ 5-3

Διαιτητές: Μπαϊρακτάρης, Γουρνάκης, Τζαγκαράκης

Σκόρερ: 30′ Μαστρορόπουλος, 36′,80’Τάτάρης, 40′,60’Σπηλιόπουλος – 15′ Γρίβας, 21′ Μανταφός, 37′ Πανάς

Παγκράτι (Τζανετάκης): Ντεντές, Ξουραφάς, Τζανετάκης, Θωμάς, Σαμαράς, Κασιμάτης, Σπηλιόπουλος, Μαστορόπουλος, Τάταρης, Ραφτόπουλος, Καραγιάννης (46′ Λέντζας).

 

More in Ποδόσφαιρο