Connect with us

Ποδόσφαιρο

ΑΟ ΒΥΡΩΝΑΣ – ΠΑΓΚΡΑΤΙ 4-1

Οδυνηρή ήττα γνώρισε η ομάδα μας, καθώς ηττήθηκε στην Εργάνη από τον Βύρωνα με 4-1 και πλέον βρίσκεται σε δύσκολη θέση όσο αφορά την παραμονή της.

Με πολύ κόσμο στο πλευρό της η ομάδα μας προηγήθηκε γρήγορα στο σκορ (0-1) με τον Πετράκη (2′) βάζοντας τις βάσεις μια πολύ σημαντική νίκη, ενώ πέντε λεπτά αργότερα έχασε μια πολύ καλή ευκαιρία με τον Μαστορόπουλο να κάνει το 0-2.

Όσο περνούσε η ώρα, τόσο οι παίκτες του Τζανετάκη έμεναν από δυνάμεις, με την ομάδα του ΑΟ Βύρωνα να παίρνει την κυριαρχία στον αγωνιστικό χώρο.

Αυτή καρποφόρησε στο 43′ όταν ο Στεφανουδάκης με φάουλ ισοφάρισε σε 1-1.

Στο 54′ ο Θωμόπουλος μετά από τραγικό λάθος της ομάδας μας και κακή έξοδος του Πανδή έκανε το 2-1 βάζοντας δύσκολα στους παίκτες μας.

Παρόλα αυτά στο 61′ η ομάδα μας κέρδισε πέναλτι στο οποίο αστόχησε ο Ραφτόπουλος, στέλοντας την μπάλα έξω από τα δοκάρια του Ζάνι, ενώ στο 82′ ο Ρουμελιώτης έχασε την ευκαιρία από πλεονεκτική θέση με κεφαλιά να φέρει το παιχνίδι στα ίδια.

Έτσι στο 88′ ο Πανταζόπουλος με μακρινό ψηλοκρεμαστό σουτ κρέμασε τον Πανδή, ενώ στο 93′ ο Τσαβαλιάς διαμόρφωσε το τελικό 4-1.

Επόμενο και πλέον καθοριστικό παιχνίδι στα Σούρμενα με την Κηπούπολη.

ΑΟ ΒΥΡΩΝΑΣ – ΑΟ ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΥ 4-1

Σκόρερ: 43′ Στεφανουδάκης , 54′ Θωμόπουλος, 88′ Πανταζόπουλος, 93′ Τσαβαλιάς / 2′ Πετράκης

Παγκράτι (Τζανετάκης): Πανδής, Ξουραφάς, Τζανετάκης, Σαμαράς, Θωμάς, Κασιμάτης, Σπηλιόπουλος, Μαστορόπουλος (68′ Λέντζας), Πετράκης (80′ Ρουμελιώτης), Καραγιάννης (46′ Μαραγκός).

 

More in Ποδόσφαιρο