Connect with us

Ακαδημίες

ΝΙΚΗ ΚΟΡΥΦΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΦΗΒΙΚΟ

Ανατροπές, παθός, δύναμη, τεχνικές ποινές, αποβολές… Με μια λέξη; ΝΤΕΡΜΠΙ!

Η εφηβική μας ομάδα συνέχισε ακάθεκτη την πορεία της και έσπασε το σερί των 4 νικών της Αγίας Παρασκευής για να αναρριχηθεί πρώτη θέση.

O αγώνας ξεκίνησε με τις 2 ομάδες να διαγωνίζονται στα λάθη και την αστοχία με το άγχος να κυριαρχεί και το πρώτο καλάθι να μπαίνει 3΄μετά την έναρξη του παιχνιδιού από την ΚΑΠ, το σκορ στο 7′ να είναι 2-3 και το δεκάλεπτο να τελειώνει με 5-8. Στην δεύτερη περίοδο και εμείς αλλά και οι αντίπαλοι αφυπνιστήκαμε επιθετικά! Η ομάδα μας βρέθηκε πίσω στο σκορ 11-18 στο 15′ και 16-24 στο 17′ με τα πολλά χαμένα επιθετικά ριμπάουντ να αποτελούν την κύρια αιτία αυτής της διαφοράς. Η μεταφορά του παιχνιδιού μας μέσα στη ρακέτα αλλά και τα διαδοχικά drive των περιφερειακών έδωσαν λύσεις με το σκορ με τη λήξη του ημιχρόνου να διαμορφώνεται σε 27-29! Το τρίτο δεκάλεπτο ξεκίνησε με την ομάδα μας να μπαίνει φουριόζα και να παίρνει κεφάλι στο σκορ στο 24′ με 33-32. Κάπου εκεί και μετά από ένα αντιαθλητικό φάουλ που σφυρίχτηκε ομάδα μας, ο προπονητής της Αγίας Παρασκευής διαμαρτυρήθηκε έντονα, παίρνοντας 2η τεχνική ποινή (είχε ήδη μία από προηγούμενη διαμαρτυρία) που τον ανάγκασε να εγκαταλείψει τον πάγκο. Η ομάδα μας σε αυτό το σημείο βρήκε ευκαιρία να ξεφύγει στο σκορ και προηγήθηκε με 8 πόντους (40-32) στο 27′, με το δεκάλεπτο να λήγει με 46-40. Στο τελευταίο δεκάλεπτο, η ομάδα μας συνέχισε να έχει καθαρό μυαλό και βρέθηκε μπροστά 8′ πριν τη λήξη με 11 πόντους και την αντίπαλη ομάδα, να φαίνεται να μην έχει απαντήσεις. Η διαφορά μέχρι το 37′, ήταν μικρή, με το σκορ στο 56-49, αλλά οι παίκτες μας φαινόταν ότι μπορούσαν να κρατήσουν τη νίκη. Κάπου κει η κούραση και το άγχος της νίκης οδήγησαν σε απανωτά λάθη με αποτέλεσμα, οι αντίπαλοι να τρέξουν ένα σερί 0-7 και να ισοφαρίσουν το ματς, ένα λεπτό πριν το τελικό σφύριγμα. Στην ρουλέτα των βολών, η ομάδα μας ήταν πιο ψύχραιμη και με το τελευταίο σουτ της Αγίας Παρασκευής να μην βρίσκει στόχο, η ομάδα μας έφυγε με το ροζ φύλλο αγώνα από τον σημερινό αγώνα! Τελικό σκορ, 62-60!
ΠΑΓΚΡΑΤΙ-Κ.Α.Π. 62-60.

ΣΚΕΝΤΖΟΣ ,ΦΕΡΑΤΑΙ 17,ΚΑΡΑΙΝΔΡΟΣ 24(2), ΓΚΙΝΗΣ , ΚΑΝΤΙΛΗ, ΔΗΜΗΤΡΑΤΟΣ 4, ΤΣΙΛΙΜΙΔΟΣ 3(1), ΦΕΛΕΚΗΣ , ΓΙΑΚΟΥΜΑΚΗΣ, ΦΙΛΙΠΠΟΠΟΥΛΟΣ 2, ΛΥΜΠΕΡΕΑΣ 12, ΡΩΣΣΟΠΟΥΛΟΣ.

Α(5-8) Β(22-21) Γ(19-11) Δ(16-20)

 

More in Ακαδημίες