Connect with us

Μπάσκετ Γυναικών

ΖΩΓΡΑΦΟΥ – ΠΑΓΚΡΑΤΙ 41-42

Μια πολύ σημαντική νίκη πήρε η ομάδα μας στο κλειστό του Ζωφράφου καθώς επικράτησε της γηπεδούχου ομάδας με 42-41, σπάζοντας ταυτόχρονα το αήττητο της.

Τα κορίτσια του Δημήτρη Λαγοπόδη μπήκαν αποφασισμένα στο παρκέ και με εξαιρετική άμυνα πάνω  στην Γεωργία Βελούδου κατάφεραν να ξεφύγουν με 11-22 για να κλείσει το ημίχρονο με 21-27 υπέρ μας.

Η πολύ καλή άμυνα και το νευρικό παιχνίδι εκατέρωθεν, συνεχίστηκε και σε όλη την διάρκεια του δευτέρου ημιχρόνου (άλλωστε το μαρτυρά και το χαμηλό σκορ του αγώνα) με την ομάδα μας να προσπερνά εκ νέου με 10 πόντους 27-37 με τις έμπειρες παίκτριες μας να είναι σε πολύ καλή κατάσταση και την Χάνα Ίντσαμπούν να παίζει εξαιρετική άμυνα αλλά και να πετυχαίνει και 6 πόντους στην επίθεση.

Ωστόσο το πολύ σκληρό παιχνίδι των γηπεδούχων, η αγωνιστική άνοδος της Βαμβακά, αλλά και τα πολλά νεκρά σημεία της ομάδας μας έφεραν τον Ζωγράφου να μειώνει σε 41-42 περίπου 1:30 πριν το τέλος του αγώνα, με το σκορ να μην αλλάζει προς μέχρι το τέλος του αγώνα.

Πολύ καλή εμφάνιση για την ομάδα μας έκανε η Τούλα Γαζέτα με 12 πόντους, η πολύ ποιοτική Ντόρα Μαστρογιαννίδου με 10 πόντους, η ταλαντούχα Έφη Γκριτζά που επίσης πέτυχε 10 πόντους, ενώ καταλυτική ήταν η Τόνια Δέτση με 4 πόντους, 14 ριμπάουντ και 4 ασίστ.

 

ΖΩΓΡΑΦΟΥ – ΠΑΓΚΡΑΤΙ 41-42
Ημίχρονο: 21-27
ΖΩΓΡΑΦΟΥ (Αργυρίου): Κατρίνη, Σκεπετάρη, Βελούδου 11, Αγγελίδη 4, Χούμου, Νομικού, Καρλαύτη 5, Τριχά 4, Βαμβακά 17
ΠΑΓΚΡΑΤΙ (Λαγοπόδης): Δεμερτζή, Λιγνού, Ιντσαμπούν 6, Χασαπίδου, Γαζέτα 12, Δέτση 4, Μαστρογιαννίδου 10, Γκριτζά 10

More in Μπάσκετ Γυναικών