Connect with us

Μπάσκετ Γυναικών

ΠΑΓΚΡΑΤΙ – ΑΕΚ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ 62-58

 

Μια πολύ σημαντική, αλλά και συνάμα δύσκολη νίκη πέτυχε η ομάδα μας η οποία επικράτησε με 62-58 της ΑΕΚ Περιστερίου στο εξ΄αναβολής παιχνίδι για την 7η αγωνιστική που έγινε την Πέμπτη 6/12 στο Μετς.

 

Τα κορίτσια μας παρουσιάστηκαν για ακόμα ένα παιχνίδι αρκετά κουρασμένα, και εκτός ρυθμού με αποτέλεσμα η ομάδα της ΑΕΚ να μπει με μεγαλύτερη διάθεση στο παρκέ και να προηγηθεί με τον καλημέρα με 0-9 σε μια προσπάθεια να πετύχει την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα.

 

Η ομάδα μας με τις Γκριτζά να είναι το πρώτο βιολί και την μπάλα να περνάει συνεχώς στην Μαστρογιαννίδου κατάφεραν να μειώσουν σε 8-11 με τις φιλοξενούμενες να εκμεταλλεύονται την χαλαρή άμυνα ζώνης της ομάδας μας και να κλείνουν το ημίχρονο με 30-38 υπέρ τους.

 

Με την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου τα κορίτσια του Δημήτρη Λαγοπόδη έσφιξαν την άμυνα τους και κατάφεραν να πλησιάσουν με ένα σερί 11-4 σε 41-42 πριν η ΑΕΚ ξεφύγει εκ νέου με 51-55 στο 35′.

 

Σε εκείνο το σημείο ένα μακρινό σουτ της Χασαπίδου και ένα λει απ της Γκριτζά έφεραν το…άναρχο παιχνίδι στο Μετς στα ίσια (55-55) ενώ λίγο αργότερα η ομάδα μας βρέθηκε μπροστά με 58-55 για να μειώσει η ομάδα από το Περιστέρι σε 58-57, 1:42 πριν την τελική κόρνα.

 

Το σκορ έμεινε κολλημένο για αρκετή ώρα με τις δυο ομάδες να πέφτουν σε λάθη και βιαστικές επιθέσεις, με τις Γκριτζά και Γαζέτα με 4/4 βολές να γράφουν το 62-57 πριν η ΑΕΚ σε νεκρό χρόνο με 1/3 βολές μειώσει στο τελικό 62-58.

 

More in Μπάσκετ Γυναικών