Connect with us

Μπάσκετ Ανδρών

ΦΩΤΙΟΥ “Δουλεία μου είναι να σουτάρω”

Ο Δήμος Φωτίου ήρθε φέτος στην ομάδα μας με σκοπό να την βοηθήσει με το φαρμακερό του σουτ, και ουσιαστικά αποζημίωσε τον προπονητή μας και την διοίκηση για την επιλογή της καθώς με ένα τρίποντο χάρισε τη νίκη στην ομάδα μας μέσα στην Λευκάδα διαμορφώνοντας 7” πριν την τελική κόρνα το τελικό 73-72.

Ο 30χρόνος φόργουορντ μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας όσο αφορά τη νίκη επί της Δόξας αλλά και τι περιμένει για την συνέχεια του πρωταθλήματος.

 

1)Δήμο πέτυχες ένα πολύ κρίσιμο σουτ το οποίο έδωσε στο Παγκράτι μια τεράστιας σημασίας νίκη.Το σκέφτηκες να σουτάρεις;

 

Θεωρώ ότι δεν έκανα τίποτα το ιδιαίτερο.Ήταν απλά ένα σουτ και μπήκε κάτι που μας έκανε όλοι πραγματικά χαρούμενοι, καθώς ήταν μια νίκη που πραγματικά χρειαζόμασταν για τη συνέχεια.Έτσι και αλλιώς η δουλειά μου είναι να σουτάρω.

 

2)Νιώθεις ότι αυτό το σουτ θα βελτιώσει την ψυχολογία σας ως ομάδα;

 

Όπως είπα και παραπάνω αυτή τη νίκη την χαρήκαμε όλοι μας πάρα πολύ.Πιστεύω ότι αυτή η ομάδα θέλει ένα κλικ για να ξεμπλοκάρει και αυτή η νίκη είναι ένα πολύ καλό φάρμακο ώστε να μας δώσει την απαραίτητη ώθηση για την συνέχεια.

 

3)Ποιοι θεωρείς ότι είναι οι στόχοι της ομάδας;

 

Οι στόχοι της ομάδας μας είναι πραγματικά υψηλοί, κάτι που συνάδει με τις προσωπικότητες που διαθέτει στις τάξεις της η ομάδα μας.Πραγματικά για μένα οι στόχοι είναι πολύ υψηλοί και θα μπορούμε να μιλήσουμε με σαφήνεια μετά το παιχνίδι με τον Κόροιβο στην Αμαλιάδα.

 

4)Ο Δήμος Φωτίου είναι ευχαριστημένος ως τώρα από την πορεία του;

 

Όσο αφορά τον εαυτό μου, δεν είμαι ποτέ δεν είμαι αρκετά ευχαριστημένος.Έχουν υπάρξει παιχνίδια που πήγα αρκετά καλά, αλλά και άλλα που είχα μέτρια απόδοση.Θέλω να πετύχω μια σταθερότητα στην απόδοση μου αλλά σε κάθε παιχνίδι το σίγουρο είναι ότι προσπαθώ να δίνω τον καλύτερο μου εαυτό.Στο Παγκράτι ο ρόλος μου δεν είναι να πετυχαίνω 25 με 30 πόντους ανά παιχνίδι όπως έπρεπε να κάνω σε άλλες ομάδες.Βέβαια αν τύχει η ημέρα, το παιχνίδι και χρειαστεί σίγουρα θα το κάνω.

 

5)Πως βλέπεις το πρωτάθλημα ως τώρα;

 

Το πρωτάθλημα είναι πολύ ανταγωνιστικό και με πολλές εκπλήξεις σε κάθε αγωνιστική.Εμείς είναι σίγουρο ότι θα είμαστε δυνατοί ως το τέλος καθώς είμαι ποιοτικοί σε όλες τις θέσεις.Θέλω να πιστεύω ότι στο τέλος θα χαμογελάμε.

More in Μπάσκετ Ανδρών