Connect with us

Ποδόσφαιρο

ΑΟ ΙΛΙΟΥ – ΑΟ ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΥ 2-4

Συνέχισε της επιτυχίες η ομάδα μας καθώς έφτασε τις τρεις συνεχόμενες νίκες επικρατώντας στο ΔΑΚ Αιγάλεω του ΑΟ Ιλίου με 4-2, πραγματοποιώντας μαι ακόμα μεγάλη ανατροπή.

 

Το παιχνίδι δεν ξεκίνησε με τις καλύτερες προϋποθέσεις για την ομάδα μας καθώς βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 19′ με τον Μπαλιάκα να γράφει το 1-0 για τους γηπεδούχους.Τα πράγματα έγιναν ακόμα δυσκολότερα όταν στο 39′ αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα ο Δήμητρης Σαμαράς, αφήνοντας την ομάδα μας με δέκα παίκτες.

 

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου η ομάδα μας ισοφάρισε μόλις στο 49′ με τον Κώστα Σπηλιόπουλο σε 1-1, για να μείνει πίσω άμεσα καθώς οι γηπεδούχοι έκαναν το 2-1 με τον Κίτο στο 51′.

 

Ωστόσο η συνέχεια του παιχνιδιού άνηκε στο συγκρότημα του Κώστα Σπηλιόπουλου καθώς κατάφερε να πετύχει τρία γκολ και να φύγει με την πολύτιμη νίκη από το Αιγάλεω.

 

Αρχικά έφερε το παιχνίδι εκ νέου στα ίσια με τον Μαστορόπουλο στο 56′ (2-2), για να πετύχει την ολική ανατροπή στο 69′ όταν ο Ξουραφάς πέτυχε το 3-2.

 

Το τελικό σκορ διαμόρφωσε στο 74′ (4-2) ο Σωκράτης Παπαθανασίου.

 

ΑΟ ΙΛΙΟΥ – ΑΟ ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΥ 2-4

Σκόρερ: 19′ Μπαλιάκας, 51′ Κίτος / 49′ Σπηλιόπουλος, 56′ Μαστορόπουλος, 69′ Ξουραφάς, 74′ Παπαθανασίου

Διαιτητές: Πλακίδας / Γονίδης – Λεκντρεάι

ΑΟ Ιλίου (Κανέλλος): Ζάχος,Κωσταρίδης, Γκίκας Π. (67′ Λιάπης), Μείντη, Αυφαντής (73′ Τσαμποδήμος), Γκίκας Χ., Καραχάλιος, Ιωάννου, Μπαλιάκας, Τζακόνι, Κίτος (52′ Ροδόπουλος).

ΑΟ Παγκρατίου (Σπηλιόπουλος): Σίλβερς, Λέκα, Σαμαράς, Καστάνης, Μπέκος, Σπυρόπουλος (46′ Παπαθανασίου), Σπηλιόπουλος, Τάταρης, Ξουραφάς, Μαστορόπουλος, Παπαδόπουλος.

More in Ποδόσφαιρο