Connect with us

Ποδόσφαιρο

ΠΑΓΚΡΑΤΙ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ 2-1

 

Ακόμα μια νίκη, την τέταρτη διαδοχική της, πρόσθεσε στην συλλογή της η ομάδα μας η οποία επικράτησε στα Σούρμενα της αήττητης ως χθες Νέας Σμύρνης με 2-1, φθάνοντας τους 16 βαθμούς και την 7η θέση στην βαθμολογία.

 

Η ομάδα του Κώστα Σπηλιόπουλου ξεκίνησε δυνατά το παιχνίδι έχοντας και την ένθερμη συμπαράσταση του κόσμου της ομάδας αλλά βρέθηκε πίσω για ένα ακόμα παιχνίδι όταν ο Γκόγκο άνοιξε το σκορ στο 25′ μετά από άστοχη έξοδο του Σίλβερς, ο οποίος από εκείνο το σημείο και έπειτα κατάφερε να εξουδετερώσει δυο τετ α τετ αλλά και ένα πέναλτι.

 

Στο 30′ ο  Κώστας Σπηλιόπουλος κατάφερε με κοντινή καρφωτή κεφαλιά να ισοφαρίσει σε 1-1 μέσα σε αποθέωση, πριν οι φιλοξενούμενοι κερδίσουν πέναλτι, με τον Σίλβερς να το αποκρούει στο 44′.

 

Έτσι με το ημίχρονο στην ισοπαλία, η ομάδα μας κατάφερε να πάρει το προβάδισμα με κοντινή προβολή του Παπαθανασίου στο 47′ (2-1) το οποίο κράτησε ως το τέλος παίζοντας παθιασμένα και δυνατά στην άμυνα.

 

Στο 77′ αποβλήθηκε ο Ζαχάρης με απευθείας κόκκινη κάρτα για τους φιλοξενούμενους.

 

ΠΑΓΚΡΑΤΙ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ 2-1

Σκόρερ: 30′ Σπηλιόπουλος, 47′ Παπαθανασίου / 25′ Γκόγκο

Διαιτητές: Μαρώσης / Καπετανίδης – Καπίρη

Παγκράτι (Σπηλιόπουλος): Σίλβερς, Λέκα, Σταματίου, Καστάνης, Μπέκος, Σπυρόπουλος (46′ Παπαθανασίου), Σπηλιόπουλος, Τάταρης (88′ Κοτσώρης), Ξουραφάς, Μαστρορόπουλος, Παπαδόπουλος.

Νέα Σμύρνη: Χρυσανθακόπουλος, Θεοφιλόπουλος (70′ Στρατής), Σκίρλης (64′ Στασινός), Κουνάδης, Βολικάκης, Χριστοφοράκης, Γκόγκο, Ζαχάρης, Κορογόνας, Πολυμερόπουλος, Μπαλάτσος (31′ Καραπουλιτίδης)

 

More in Ποδόσφαιρο