Connect with us

Μπάσκετ Ανδρών

Στο Παγκράτι ο Κώστας Κακαργιάς

 

To ΔΣ του ΑΟ Παγκρατίου ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του για ένα χρόνο με τον αθλητή Κώστα Κακαργιά (20 ετών – 1,92).

 

Ο Κώστας αγωνίστηκε την περσινή σεζόν στην ομάδα της Νέας Κηφισιάς με την οποία πέτυχε την άνοδο στην Α1 και σε 7 παιχνίδια στα οποία αγωνίστηκε είχε 28 πόντους.Ξεκίνησε το μπάσκετ στα 8 του χρόνια στον Ίκαρο Καλλιθέας με τον οποίο κατέβαλε την 3η θέση στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Παίδων, ενώ με το εφηβικό τμήμα τις επόμενες χρονιές ήταν στην τρίτη και στην δεύτερη θέση.

 

Στη συνέχεια μετακόμισε στον Παναθηναϊκό όπου κατέκτησε το πρωτάθλημα εφήβων της ΕΣΚΑ, ενώ ήταν πρωταθλητής και στην Δ’ ΕΣΚΑ.

 

Στη συνέχεια μετακόμισε στην ΑΕΝΚ αποτελώντας προσωπική επιλογή του Ηλία Παπαθεοδώτου και πλέον από χθες το απόγευμα βρίσκεται και επίσημα στην οικογένεια του Παγκρατίου.

 

“Πρόκληση για μένα”

 

Ο ίδιος στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Παγκρατίου ανέφερε ότι αποτελεί πρόκληση για τον ίδιο η συμμετοχή σε μια τόσο ιστορική ομάδα: “Αποτελεί πρόκληση για την καριέρα μου να μετέχω σε ένα ιστορικό σωματείο όπως το Παγκράτι το οποίο συμμετέχει σε ένα δύσκολο και ανταγωνιστικό πρωτάθλημα όπως είναι αυτό της Α2. Οι στόχοι μου ταυτίζονται με αυτούς της ομάδας που είναι όσο ψηλότερα τόσο καλύτερα”.

More in Μπάσκετ Ανδρών