Connect with us

Ακαδημίες

Άσχημη εμφάνιση και ήττα στο Κορωπί

Δεύτερη αγωνιστική για το πρωτάθλημα της ΕΣΚΑ, με την ομάδα του παιδικού να πραγματοποιεί άλλη μια άσχημη εμφάνιση και να γνωρίζει την βαριά σε έκταση ήττα στο κλειστό του Κορωπίου με 70-47, ενώ το εφηβικό μας τμήμα δεν είχε αγωνιστικές υποχρεώσεις.

Η ομάδα μας για ακόμη μια φορά παρουσίασε ένα άναρχο επιθετικά παιχνίδι, με προβλήματα τόσο στην οργάνωση όσο και στο σκοράρισμα, υπέπεσε σε 23 λάθη(εκ των οποίων τα 4 έγιναν στην επαναφορά της μπάλας, χωρίς ιδιαίτερη πίεση) και δεν μπόρεσε να βρει απαντήσεις ούτε στο αμυντικό κομμάτι με αποτέλεσμα ο αγώνας να μετατραπεί σε έναν επιθετικό μονόλογο για την ομάδα του Κορωπίου, που πήρε τη νίκη με 70-47. Πρώτος σκόρερ ο Μπέγιο με 18 πόντους, ενώ πρόσθεσε 11 και ο Κουβέλης. Το παιδικό μας τμήμα, δείχνει μια πολύ άσχημη εικόνα και έλλειψη βασικών αρχών σε άμυνα και επίθεση, κάτι που ελπίζουμε να αλλάξει σύντομα και να μην γίνουμε ο σάκος του μπόξ στο φετινό πρωτάθλημα.

ΚΟΡΩΠΙ – ΠΑΓΚΡΑΤΙ 70-47
Τα δεκάλεπτα: 19-12, 43-26, 57-34. 70-47
ΤΣΙΛΙΜΙΔΟΣ, ΠΕΛΕΚΗΣ 2, ΜΠΕΓΙΟ 18, ΤΟΡΡΕΣ, ΛΑΓΟΣ 2, ΨΑΡΡΗΣ 2, ΛΑΜΠΡΗΣ, ΑΛΓΚΑΟΥΧΑΡΗ 4, ΚΟΥΒΕΛΗΣ 11 (1), ΒΕΛΕΝΤΖΑΣ 2, ΑΡΑΒΙΑΚΗΣ 4, ΚΟΛΥΔΑΣ 2.

More in Ακαδημίες