Connect with us

Μπάσκετ Ανδρών

Ανανέωση της συνεργασίας με Αλέξανδρο Ράπτη

 

Το ΔΣ του ΑΟ Παγκρατίου είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Αλέξανδρο Ράπτη (33 ετών – 2,00), ο οποίος συμφώνησε για συμβόλαιο ενός έτους.

 

Παιδί της Κατερίνης ο Αλέξανδρος Ράπτης έχει αγωνισθεί σε όλες τις ομάδες της πόλης του, και σε όλες τους τις μορφές. Ξεκίνησε την καριέρα του στον Αρχέλαο, μεταπήδησε στον Πιερικό ενώ συμμετείχε και όταν οι δυο ομάδας αποφάσισαν να πορευτούν μαζί ως Πιερικός Αρχέλαος.Στη συνέχεια μεταπήδησε στην ΑΕΚ Άργους (2010-2011), σε μια σεζόν ορόσημο για τον ίδιο καθώς είχε πολύ καλή πορεία με 6,6 πόντους, 4,4 ριμπάουντ και 1,3 ασίστ. Αυτό που τον απογείωσε ήταν η συμμετοχή του στο All Star Game του Πύργου, και στον διαγωνισμό καρφωμάτων στον οποίο εντυπωσίασε κερδίζοντας την 2η θέση.

 

Την περίοδο 2011-2012 ήρθε για πρώτη φορά στην ομάδα μας, και πραγματικά αγαπήθηκε όσο λίγοι παίκτες, καθώς έγινε και αρχηγός της, ενώ συνέβαλε τα μέγιστα στην μυθική παραμονή της.Ο Ράπτης σε 30 παιχνίδια είχε 9,8 πόντους κατά μέσο όρο και 4 ριμπάουντ.

 

Την περίοδο 2012-2013 αγωνίστηκε στην Β’ Εθνική με τον Φίλιππο Βέροιας, και ήταν από τους παίκτες που συνέβαλαν στην άνοδο της ομάδας της Ημαθίας για πρώτη φορά στην ιστορία της στην Α2.

 

Την περσινή περίοδο ήταν για μια ακόμα φορά από τους στυλλοβάτες της πολύ καλής πορείας της ομάδας μας καθώς σε 26 παιχνίδια είχε 8,9 πόντους κατά μέσο όρο και 4,2 ριμπάουντ.

More in Μπάσκετ Ανδρών