Connect with us

Μπάσκετ Ανδρών

Βράβευση Τόλη Κουτρούλια (photos + video)

Την τιμητική του είχε ο Τόλης Κουτρούλιας ο οποίος τιμήθηκε στο ημίχρονο της αναμέτρησης της 26ης αγωνιστικής ανάμεσα στο Παγκράτι και τον Φίλιππο Βέροιας στο Μετς, καθώς έγινε ο δεύτερος παίκτης που προσπέρασε τους 5000 πόντους.

Ο 39χρονος πλέον Τόλης Κουτρούλιας, ΠΟΥ κοσμεί με την παρουσία του τον σύλλογο του Παγκρατίου, καθώς φοράει την φανέλα της ομάδας μας για 4ο συνεχόμενο χρόνο, έχοντας προσφέρει σε αυτή την πορεία του 1203 πόντους και 626 ριμπάουντ, ενώ αγαπήθηκε τα μέγιστα από τους φίλους της ομάδας μας.

Την βράβευση έκαναν, δίνοντας τιμητική πλακέτα, ο πρόεδρος του συλλόγου Θοδωρής Σχίζας και ο Α’ Αντιπρόεδρος Γρηγόρης Δημακόπουλος.

Ο Τόλης Κουτρούλιας στις δηλώσεις του για την τιμή που έλαβε ανέφερε: «Χάρηκα πολύ με αυτό που έγινε, και συνέβη με μια ομάδα που αγάπησα στα τέσσερα χρόνια παρουσίας μου σε αυτή. Ήταν ιδιαίτερα τιμητικό για εμένα, καθώς ήρθαν στο γήπεδο πρόσωπα που ήταν παρών και την πρώτη ημέρα που ξεκίνησα. Δέθηκα με το Παγκράτι, αυτό είναι το μόνο βέβαιο. Ήταν κρίμα που έγινε σε μια ημέρα που κρίθηκε ποια ομάδα θα υποβιβαστεί, και εμείς έπρεπε να είμαστε οι ρυθμιστές της τελευταίες αγωνιστικές»

Για να δείτε το video της βράβευσης πατήστε ΕΔΩ

 

More in Μπάσκετ Ανδρών