Connect with us

Ακαδημίες

Κατέκτησαν το τρόπαιο οι JUNIORS 2005

Πανάξια κατέκτησε την 1η θέση του μεγάλου τουρνουά Πανιωνίου-Εσπέρου-ΠΑΟ η ομάδα των JUNIORS 2005 νικώντας σήμερα στον τελικό την ομάδα του Πανιωνίου με 52-51. Σε έναν καταπληκτικό αγώνα στον Τάφο του Ινδού με πολύ κόσμο , σασπένς και συνεχείς εναλλαγές στην πρωτοπορία του σκορ η ομάδα μας κατάφερε να πάρει τη νίκη στα 0,4 δέκατα με 1/2 βολές του Πέτρου Ποντικόπουλου ύστερα από φάουλ που έγινε πάνω στο Νικηφόρο Μπραουδάκη ο οποίος και τραυματίστηκε στην συγκεκριμένη φάση. Όλα τα παιδιά υπερέβαλαν εαυτούς και τους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια για να φτάσει η ομάδα στη νίκη, πρέπει όμως να πούμε ένα μπράβο παραπάνω στον Άγγελο Τσανάϊ ο οποίος ήταν εκπληκτικός. Συγχαρητήρια και στον coach μας Νίκο Λατρόβαλη και για την σημερινή επιτυχία αλλά και γενικότερα για την δουλειά που γίνεται στα τμήματα υποδομής κι ένα μεγάλο ευχαριστώ στους Μάνο Τζεμανάκη και Δημήτρη Δεμέστιχα που μοχθούν καθημερινά για να μπορούμε να λειτουργούμε όπως πρέπει. Η δουλειά συνεχίζεται για ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες.

ΠΑΓΚΡΑΤΙ-ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 52-51

ΠΑΓΚΡΑΤΙ (Λατρόβαλης): Δεμέστιχας 6, Τζορμπατζάκης 2, Σπατούλας 4, Τσανάϊ 23, Π.Ποντικόπουλος 9, Τσατσαράκης 2, Γερούκης 2, Παλουσάϊ, Μπραουδάκης 2, Μολάϊ 2, Σαλαούνης, Δήμας, Αρχιμανδρίτης, Σταμπουλής, Τσουράκης Μποζιάρης.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Καλούδης): Γκουνταρέλης 7(1), Δειμέζης 5, Φραγκούλης 4, Καλαπόδης Σ 2, Παζιόπουλος 9(1), Βιδάκης 4, Κασσιμάτης 11(1), Αγγελίδης 3, Κούλης, Λυκογιάννης, Χρήστου 2, Καλαπόδης Ι 4, Γιαδικιάρογλου.

More in Ακαδημίες