Connect with us

Μπάσκετ Ανδρών

6η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΠΑΓΚΡΑΤΙ-ΚΑΟΔ 69-70

Σε ένα παιχνίδι που ναι μεν η αξία του ηττημένου έδωσε περίσσεια δόξα στο νικητή, ο νικητής όμως δεν θα πρέπει να νιώθει ιδιαίτερα περήφανος για τη νίκη του και τον τρόπο με τον οποίο αυτή επιτεύχθηκε. Ο ΚΑΟΔ μία από τις πληρέστερες ομάδες της κατηγορίας είχε σήμερα μία ανεξήγητη εύνοια από το διαιτητικό τρίο των Δεσλή ,  Νικολούλη και Τσώνου οι οποίοι με τα σφυρίγματά τους διέλυσαν κάθε αμφιβολία για το αν ήταν απλά μια κακή βραδιά για αυτούς  ή μία βραδιά που είχαν έρθει στο ΜΕΤΣ με στόχο να μην αφήσουν το Παγκράτι να κερδίσει.  Με άνισα μέτρα και σταθμά στα σφυρίγματά τους, με υπερβολική σπουδή να στείλουν τον ΚΑΟΔ όσο το δυνατό ταχύτερα στην γραμμή των βολών, με απίστευτη προκατάληψη απέναντι στον Μαχαίρα στον οποίο χρέωναν  φάουλ με το παραμικρό και με εξοργιστική ανοχή στο μαρκάρισμα των guards  του ΚΑΟΔ πάνω στους Μίχαλο και Βασιλόπουλο κατάφεραν τον σκοπό τους. Παραλίγο βέβαια να τους εκθέσουμε όμως στο 39’40’’ ο Θοδωρής Βαρδιάνος αστόχησε σε 2 ελεύθερες βολές και στην εκπνοή ο Τσαμάτος βρέθηκε ολομόναχος με την μπάλα στα χέρια κάτω από το καλάθι και δεν δυσκολεύτηκε να δώσει τη νίκη στην ομάδα του με 69-70. Μετά λοιπόν τον Κόροιβο και το Παγκράτι ποιος έχει σειρά? Εμείς θα ρωτήσουμε την Ομοσπονδία και την ΚΕΔ (για να κάνουμε και το πρόγραμμά μας δηλαδή) αλλά επειδή δεν θα πάρουμε απάντηση ας έχουν το νου τους οι επόμενοι…….

Διαιτητές: Δεσλής – Νικολούλης – Τσώνος Μαρ.

Τα δεκάλεπτα: 23-19, 38-36, 56-48, 69-70.

ΠΑΓΚΡΑΤΙ (Λιόγας): Σκουζής, Λόλας 8, Βασιλόπουλος 24 (5), Καράβολας, Βαρδιάνος 3 (1), Δημάκος, Μίχαλος 23 (1), Μαχαίρας 10, Κοτρώτσιος, Τζουγκαράκης 1.

ΚΑΟΔ (Τακιανός): Σταμπουλής, Βουκαντίνοφ 15 (3), Κατσαρές 7, Μαργαρίτης 3 (1), Χούμας 4, Κιτσούλης 10 (1), Μπένας, Σουρλής, Γιοβάνοβιτς 20, Τσαμάτος 11 (1).

More in Μπάσκετ Ανδρών