Connect with us

Μπάσκετ Γυναικών

Β’ ΕΣΚΑ Γυναικών: Δάφνη Δαφνίου – Παγκράτι 45-54

Και νέα νίκη για την γυναικεία ομάδα του Παγκρατίου που επικράτησε έκτος έδρας της Δάφνης Δαφνίου με 54-45 για την 18η αγωνιστική της Β ΕΣΚΑ Γυναικών.

Το Παγκράτι ξεκίνησε δυνατά την αναμέτρηση και βγάζοντας ενέργεια κυρίως στην άμυνα κατάφερε και προηγήθηκε στο ημίχρονο με 9 πόντους(29-20). Στο δεύτερο ημίχρονο οι κοπέλες του κόουτς Λάγιου συνέχιζαν να πιέζουν στην άμυνα κάτι που δεν επέτρεψε στη Δάφνη να πιστέψει ότι μπορεί να ανατρέψει την κατάσταση με το τελικό 54-45 να έρχεται φυσιολογικά για τις «Ροσονέρι» και να σφραγίζει την 7η νίκη της ομάδας και 3η συνεχόμενη.

Πλέον το Παγκράτι αποσπάστηκε αρκετά από τις τελευταίες θέσεις και με ρεκόρ 7-11 συνεχίζει να πιέζει για ένα καλύτερο τελικό πλασάρισμα. Την επόμενη αγωνιστική η ομάδα υποδέχεται στο ΜΕΤΣ τον Άγιο Θωμά και σε περίπτωση νίκης με πάνω από 3 πόντους διαφορά θα αναρριχηθεί ακόμα ψηλότερα στο βαθμολογικό πίνακα.

Τσούβαλου 16 και Βροχίδου με 12 οι πρώτες σκόρερ του Παγκρατίου, ενώ από τη Δάφνη, που παρέμεινε στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας, η Μάργαρη ήταν η μοναδική με διψήφιο αριθμό ποντων(11).

Δάφνη Δαφνίου-ΑΟ Παγκρατίου 45-54

Δάφνη Δαφνίου: Βάκρου 9,Βασιλοπουλου 4,Γεράκου 19,Μαργαρη 11,Μποτσα 2,Κατσοχειρακη.

ΑΟ Παγκρατίου(Λάγιος): Μεχμετάι 4,Τροιζή 10,Ζαραφιδου 2,Βροχίδου 12,Σκυλακάκη 8,Τσούβαλου 16,Μπακάκου,Μειμάρη 2.

More in Μπάσκετ Γυναικών