Διοίκηση

Έκτακτη γενική συνέλευση στις 31 Μαϊού 2017

E-mail Εκτύπωση PDF

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

EKTAKTHΣ ΓENIKHΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ TΩΝ MEΛΩΝ TOY AΘΛΗΤΙΚΟΥ OMΙΛΟΥ ΠΑΓKPATIOY


Έχοντας υπ' όψη : α) Το Νόμο 2725/99 άρθρα 1,2,3,4,5,6,7

β) Τα άρθρα 37-38, 39, 40,42,43,44, 45 του καταστατικού του Α.Ο.Π

γ) Την από 22/5/2017 απόφαση του Δ.Σ του Α.Ο.Π

KAΛOYME

Τα μέλη του Σωματείου σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση την Τετάρτη 31 Μαίου 2017 και ώρα 18.30 μ.μ. η οποία θα γίνει στα γραφεία του συλλόγου ΠΥΡΡΟΥ 10-12 ΠΑΓΚΡΑΤΙ.


ΘEMATA ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ


1. Εκλογή Προέδρου και Γραμματέα της Συνέλευσης

2.Έγκριση λογοδοσίας για τα πεπραγμένα του Διοικητικού Συμβουλίου και για την έκθεση της Εξελεγκτικής επιτροπής

3.Έγκριση οικονομικού απολογισμού περιόδου 2015-2017

4. Έγκριση προυπολογισμού περιόδου 2017-2018

5. Εκλογή Εφορευτικής Επιτροπής για την διενέργεια αρχαιρεσιών

6. Αρχαιρεσίες για την ανάδειξη των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και της Εξελεγκτικής Επιτροπής


Σε περίπτωση που δεν επιτευχθεί η απαρτία που προβλέπεται από το Καταστατικό η Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 7 Ιουνίου 2017 και ώρα 18.30 στον ίδιο χώρο με τα ίδια θέματα ημερήσιας διάταξης. Στην περίπτωση αυτή η Συνέλευση βρίσκεται σε απαρτία ανεξάρτητα του αριθμού των παρόντων μελών.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ O ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

α/α


Ν.ΜΠΑΣΤΑΣ H.ΔΟΥΛΑΒΕΡΗΣ

 

«Έφυγε» ο Δημήτρης Παπαδόπουλος

E-mail Εκτύπωση PDF

Με μεγάλη λύπη πληροφορηθήκαμε τον θάνατο του παλιού αθλητή του συλλόγου Δημήτρη Παπαδόπουλου ο οποίος για χρόνια στελέχωσε τις ομάδες μπάσκετ και βόλλευ του ΑΟΠ την δεκαετία του 50 , μέλος κι εκείνος της μεγάλης φουρνιάς που είχε δημιουργήσει ο Νότης Μαστρογιάννης.

Η εξώδιος ακολουθία θα γίνει αύριο 1μμ στην εκκλησία Χριστού Γέννησης στην Παιανία. Σύσσωμος ο ΑΟ Παγκρατίου εκφράζει τα θερμά συλλυπητήριά του στην οικογένεια του εκλιπόντος ενώ με απόφαση του ΔΣ θα κατατεθεί στεφάνι στη μνήμη του.

 

Συνεργασία ΑΟ Παγκρατίου - New Step Advertising

E-mail Εκτύπωση PDF

Σε μία πολύ σημαντική και πολύπλευρη συμφωνία συνεργασίας προχώρησε η διοίκηση του συλλόγου με την εταιρία New Step Advertising Ltd και τον ιδιοκτήτη της κο Βασίλη Καλογεράκη. Πιο συγκεκριμένα η εταιρία αναλαμβάνει την εκμετάλλευση των διαφημιστικών δυνατοτήτων που παρέχονται από την συνολική δραστηριότητα των τμημάτων του συλλόγου (γήπεδα, ιματισμός, τηλεοπτικές προβολές αγώνων , τμήματα ακαδημιών , site συλλόγου κλπ).

Τα πρώτα αποτελέσματα της συνεργασίας φάνηκαν ήδη στον πρώτο εντός έδρας αγώνα της ομάδας μπάσκετ Ανδρών με την τοποθέτηση αρκετών διαφημιστικών πινακίδων επιχειρήσεων του Παγκρατίου και άλλων περιοχών.

Ο κος Καλογεράκης και στο παρελθόν έχει στηρίξει αποτελεσματικά τον ΑΟ ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΥ και είμαστε σίγουροι πως η νέα συνεργασία θα αποβεί ιδιαίτερα αποδοτική και για τις δύο πλευρές.

 

Συγχαρητήρια στον ΓΣ Κύμης

E-mail Εκτύπωση PDF

Ο ΑΟ Παγκρατίου συγχαίρει την ομάδα καλαθοσφαίρισης του Γ.Σ. Κύμης για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α2, και τις εύχεται την καλύτερη δυνατή πορεία στο πρωτάθλημα της Basket League, στο οποίο θα συμμετάσχει για πρώτη φορά στην ιστορία της.

 

ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ