Διοίκηση

«Έφυγε» ο Δημήτρης Παπαδόπουλος

E-mail Εκτύπωση PDF

Με μεγάλη λύπη πληροφορηθήκαμε τον θάνατο του παλιού αθλητή του συλλόγου Δημήτρη Παπαδόπουλου ο οποίος για χρόνια στελέχωσε τις ομάδες μπάσκετ και βόλλευ του ΑΟΠ την δεκαετία του 50 , μέλος κι εκείνος της μεγάλης φουρνιάς που είχε δημιουργήσει ο Νότης Μαστρογιάννης.

Η εξώδιος ακολουθία θα γίνει αύριο 1μμ στην εκκλησία Χριστού Γέννησης στην Παιανία. Σύσσωμος ο ΑΟ Παγκρατίου εκφράζει τα θερμά συλλυπητήριά του στην οικογένεια του εκλιπόντος ενώ με απόφαση του ΔΣ θα κατατεθεί στεφάνι στη μνήμη του.

 

Συνεργασία ΑΟ Παγκρατίου - New Step Advertising

E-mail Εκτύπωση PDF

Σε μία πολύ σημαντική και πολύπλευρη συμφωνία συνεργασίας προχώρησε η διοίκηση του συλλόγου με την εταιρία New Step Advertising Ltd και τον ιδιοκτήτη της κο Βασίλη Καλογεράκη. Πιο συγκεκριμένα η εταιρία αναλαμβάνει την εκμετάλλευση των διαφημιστικών δυνατοτήτων που παρέχονται από την συνολική δραστηριότητα των τμημάτων του συλλόγου (γήπεδα, ιματισμός, τηλεοπτικές προβολές αγώνων , τμήματα ακαδημιών , site συλλόγου κλπ).

Τα πρώτα αποτελέσματα της συνεργασίας φάνηκαν ήδη στον πρώτο εντός έδρας αγώνα της ομάδας μπάσκετ Ανδρών με την τοποθέτηση αρκετών διαφημιστικών πινακίδων επιχειρήσεων του Παγκρατίου και άλλων περιοχών.

Ο κος Καλογεράκης και στο παρελθόν έχει στηρίξει αποτελεσματικά τον ΑΟ ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΥ και είμαστε σίγουροι πως η νέα συνεργασία θα αποβεί ιδιαίτερα αποδοτική και για τις δύο πλευρές.

 

Συγχαρητήρια στον ΓΣ Κύμης

E-mail Εκτύπωση PDF

Ο ΑΟ Παγκρατίου συγχαίρει την ομάδα καλαθοσφαίρισης του Γ.Σ. Κύμης για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α2, και τις εύχεται την καλύτερη δυνατή πορεία στο πρωτάθλημα της Basket League, στο οποίο θα συμμετάσχει για πρώτη φορά στην ιστορία της.

 

ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ