Ακαδημίες

Ξεκίνημα για τις Ακαδημίες και ο πίνακας με το αναλυτικό πρόγραμμα

E-mail Εκτύπωση PDF

Ξεκινάνε αύριο 3 Σεπτεμβρίου και τα υπόλοιπα τμήματα των Ακαδημιών του συλλόγου. Ευχόμαστε στους νεαρούς αθλητές μας καλή αγωνιστική και σχολική χρονιά με υγεία και επιτυχίες σε όλους τους τομείς των δραστηριοτήτων τους. Επίσης στους γονείς των παιδιών καλή δύναμη.

Ακολουθεί αναλυτικός πίνακας με το πρόγραμμα όλων των υποδομών:


 

Ξεκινάνε οι εγγραφές και οι προπονήσεις των τμημάτων υποδομής

E-mail Εκτύπωση PDF

Την Δευτέρα 22/8 ξεκινάνε την προετοιμασία τους οι παίδες και οι έφηβοι του συλλόγου υπό την τεχνική καθοδήγηση του Σάββα Ευαγγελιδη. Σειρά παίρνουν τα τμήματα Μίνι και Προ Μίνι που ξεκινάνε την Τετάρτη 24/8 με προπονητές τους Κώστα Αντωνόπουλο (τον καλωσορίζουμε στον ΑΟ ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΥ στην πρώτη χρονιά συνεργασίας μας) και Νίκο Λατρόβαλη αντίστοιχα. Το Σάββατο 3/9 θα ξεκινήσουν οι προπονήσεις των Παμπαίδων με προπονητή τον Γιώργο Μοσκόβη και της Ακαδημίας 2006-2008 ενώ το Σάββατο 10/9 θα ξεκινήσουν τα τμήματα Μίνι Β και υποδοχής αγοριών και κοριτσιών.

Οι εγγραφές για τη νέα χρονιά θα πραγματοποιούνται καθημερινά στα γραφεία του συλλόγου 6-9 μμ και τα Σάββατα 11-1. Πληροφορίες στο τηλέφωνο 210-7011576 τις ίδιες ώρες καθώς και στο www.facebook.com /ΑΟ ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΥ - ΥΠΟΔΟΜΈΣ

 

Οι νικητές της ετήσιας λαχειοφόρου αγοράς

E-mail Εκτύπωση PDF

Στην γιορτή λήξης των ακαδημιών πραγματοποιήθηκε και η κλήρωση της ετήσιας λαχειοφόρου αγοράς των ακαδημιών του συλλόγου. Οι λαχνοί που κληρώθηκαν ήταν :
1ος λαχνός 5897 κερδίζει την τηλεόραση
2ος λαχνός 5353 κερδίζει 1 tablet MLS
3ος λαχνός 5113 κερδίζει 1 tablet MLS.
Ευχαριστούμε πολύ όσους βοήθησαν τις ακαδημίες μας με την αγορά λαχνών.
 

Γιορτή λήξης τμημάτων υποδομής (φωτογραφίες)

E-mail Εκτύπωση PDF

Με μία όμορφη γιορτή καλά οργανωμένη από την επιτροπή υποδομής του συλλόγου ολοκληρώθηκε η φετινή αγωνιστική χρονιά των Ακαδημιών του ΑΟ Παγκρατίου. Η χρονιά αυτή επιφύλαξε σημαντικές επιτυχίες πολλών τμημάτων, αποτέλεσμα ενός καλά σχεδιασμένου προπονητικού προγράμματος που εφαρμόστηκε όλη την χρονιά.
Αξίζει να αναφέρουμε έστω και επιγραμματικά τις σημαντικότερες επιτυχίες των τμημάτων για την αγωνιστική χρονιά 2015-2016.
 • Η εφηβική μας ομάδα κατέκτησε την 1η θέση στον όμιλό της και αγωνίστηκε στα paly off για την άνοδο στην Α κατηγορία  ΕΣΚΑ όπου αποκλείστηκε στον Β γύρο.
 • Η ομάδα ΜΙΝΙ κατέκτησε την 1η θέση στον όμιλό της και συνολικά την 5η θέση στο πρωτάθλημα ΕΣΚΑ, την 1η θέση στο τουρνουά της Δραπετσώνας και την 3η θέση στο τουρνουά του Μίλωνα.
 • Η ομάδα Προ Μινι κατέκτησε την 2η θέση στον όμιλό της και συνολικά την 8η θέση στο πρωτάθλημα της ΕΣΚΑ, την 2η θέση στο Παναττικό τουρνουά, την 2η θέση στο τουρνουά της Δραπετσώνας και την 3η θέση στο τουρνουά του Αμύντα.
 • Η ομάδα juniors 2005 την 1η θέση στο Παναττικό τουρνουά, την 1η θέση στο τουρνουά της Δραπετσώνας και την 2η θέση στο τουρνουά του Αμύντα.
 • Επανερχόμενοι στα δρώμενα της γιορτής μετά τους καθιερωμένους αγώνες επίδειξης των μικρότερων ηλικιακά τμημάτων και τον χαιρετισμό του προέδρου του συλλόγου κου Λεωνίδα Βατάκη το τελετουργικό περιελάμβανε την βράβευση ανθρώπων που συνέβαλλαν αποφασιστικά στην καλή λειτουργία των τμημάτων, την βράβευση των αθλητών που επέτυχαν την μεγαλύτερη βελτίωση την τρέχουσα χρονιά, την βράβευση της ομάδας juniors 2005 για τις επιτυχίες της και την απονομή μεταλλίων στους αθλητές που ολοκλήρωσαν την 1η αγωνιστική χρονιά τους στις τάξεις του συλλόγου.
Η εκδήλωση έκλεισε με μπουφέ υπό την διαχείριση των πάντα ακούραστων και υπέροχων μαμάδων των παιδιών-αθλητών.
Είχαι χρέος μας να ευχαριστήσουμε για την καλή δουλειά και τα εξαιρετικά αποτελέσματα τους ανθρώπους που με επαγγελματισμό, υπευθυνότητα και μεράκι δούλεψαν φέτος στον σύλλογο
 • Τον αρχιπροπονητή και οργανωτικό υπεύθυνο όλων των τμημάτων κο Νίκο Λατρόβαλη
 • Τον κο Γιώργο Λιτόπουλο που ήταν παντού
 • Τον κο Σάββα Ευαγγελίδη που έκλεισε δεκαετία στον σύλλογο
 • Τον κο Γιώργο Μοσκόβη που επανήλθε δριμύτερος στην παρέα μας
 • Τον κο Σπύρο Βουρλιά που πάλεψε γενναία με τους Παίδες
 • Τον κο Νίκο Κωστόπουλο με τα ιδιαίτερα φροντιστιριακά μαθήματα-προπονήσεις που απογείωσαν τις ικανότητες πολλών παιδιών
 • Τον κο Θανάση Αδαμόπουλα στα τμήματα των κοριτσιών
 • Τον κο Σταύρο Μεσσήνη για όσο διάστημα ήταν μαζί μας.
 • Την κα Τζωρτζίνα Αποστολάκη για τα εκατοντάδες ενημερωτικά τηλέφωνα και την οργάνωση των γραφείων
Φυσικά χωρίς την εθελοντική εργασία όλων αυτών που έτρεχαν ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ για να λειτουργήσουμε όπως πρέπει δεν θα είχαμε αυτές τις επιτυχίες.
Σε όλους αυτούς απευθύνουμε ένα ειλικρινές και μεγάλο ευχαριστώ και ανανεώνουμε το ραντεβού μας για τις 21 Αυγούστου όταν θα ξεκινήσει και η προετοιμασία των αγωνιστικών τμημάτων για τη νέα χρονιά.
ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ
'
'
 

Ακαδημίες: Γιορτή λήξης αγωνιστικής περιόδου

E-mail Εκτύπωση PDF

Το καλοκαίρι έφθασε και ήρθε η ώρα για διακοπές και ξεκούραση.

Πριν χωριστούμε όμως  για τους καλοκαιρινούς μήνες προσκαλούμε την Πέμπτη 16 Ιουνίου και ώρα 7.30 μ.μ στο ανοιχτό γήπεδο της οδού Κυνίσκας όλους τους  αθλητές  και τις αθλήτριες των ακαδημιών  του Α.Ο ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΥ, τους γονείς τους και τους φίλους τους προκειμένου να γιορτάσουμε όλοι μαζί την ολοκλήρωση της αγωνιστικής περιόδου σε μία εκδήλωση με αγωνίσματα , παιχνίδια, βραβεύσεις και φυσικά την κλήρωση της λαχειοφόρου αγοράς των τμημάτων υποδομής.

Ευχόμαστε σε όλα τα παιδιά που φιλοξενήθηκαν φέτος στα τμήματα του συλλόγου μας να έχουν ένα ευχάριστο και διασκεδαστικό καλοκαίρι.

ΥΓ1. Μην ξεχάσετε να φέρετε μαζί σας τους λαχνούς σας.

ΥΓ2. Η 15η Ιουνίου είναι η τελευταία ημέρα εγγραφών στο θερινό campτου ΑΟ ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΥ

Για το Δ.Σ                                                                                                      Ο Υπεύθυνος των

Τμημάτων Υποδομής

Γ.Ποντικόπουλος                                                                                             Ν.Λατρόβαλης

 
Σελίδα 1 από 2

ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ