Αρχική Ανακοινώσεις
Ανακοινώσεις

Έκκληση στον κόσμο του Παγκρατίου

E-mail Εκτύπωση PDF

Το Δ.Σ του συλλόγου είναι υποχρεωμένο να ενημερώσει τους φίλους της ομάδας ότι παρά τις επίμονες και επίπονες προσπάθειες που κατέβαλε προκειμένου να συγκεντρωθεί το απαραίτητο ποσό που θα επιτρέψει στην ομάδα μπάσκετ ανδρών να συμμετάσχει με αξιοπρέπεια στο επερχόμενο πρωτάθλημα της Α2 , αυτό δεν κατέστη δυνατό.

Στην κρισιμότητα της στιγμής και υπό την τεράστια πίεση που ασκεί ο χρόνος, ως τελευταία λύση πλέον είναι η βοήθεια από τους φίλους της αγαπημένης μας ομάδας. Το ποσό που απαιτείται να εξασφαλιστεί είναι 20 χιλ ευρώ το οποίο μαζί με αυτά που έχουν προσφέρει ήδη κάποιοι φίλοι του συλλόγου θα επιτρέψει να δούμε και φέτος την ομάδα μας στο παρκέ. Σε κάθε περίπτωση και ανεξαρτήτως από την τελική έκβαση της προσπάθειας οφείλουμε να ευχαριστήσουμε όσους στήριξαν την αγωνιώδη προσπάθεια των τελευταίων ημερών.

 

Ξεκίνημα για τις Ακαδημίες και ο πίνακας με το αναλυτικό πρόγραμμα

E-mail Εκτύπωση PDF

Ξεκινάνε αύριο 3 Σεπτεμβρίου και τα υπόλοιπα τμήματα των Ακαδημιών του συλλόγου. Ευχόμαστε στους νεαρούς αθλητές μας καλή αγωνιστική και σχολική χρονιά με υγεία και επιτυχίες σε όλους τους τομείς των δραστηριοτήτων τους. Επίσης στους γονείς των παιδιών καλή δύναμη.

Ακολουθεί αναλυτικός πίνακας με το πρόγραμμα όλων των υποδομών:


 

Ξεκινάνε οι εγγραφές και οι προπονήσεις των τμημάτων υποδομής

E-mail Εκτύπωση PDF

Την Δευτέρα 22/8 ξεκινάνε την προετοιμασία τους οι παίδες και οι έφηβοι του συλλόγου υπό την τεχνική καθοδήγηση του Σάββα Ευαγγελιδη. Σειρά παίρνουν τα τμήματα Μίνι και Προ Μίνι που ξεκινάνε την Τετάρτη 24/8 με προπονητές τους Κώστα Αντωνόπουλο (τον καλωσορίζουμε στον ΑΟ ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΥ στην πρώτη χρονιά συνεργασίας μας) και Νίκο Λατρόβαλη αντίστοιχα. Το Σάββατο 3/9 θα ξεκινήσουν οι προπονήσεις των Παμπαίδων με προπονητή τον Γιώργο Μοσκόβη και της Ακαδημίας 2006-2008 ενώ το Σάββατο 10/9 θα ξεκινήσουν τα τμήματα Μίνι Β και υποδοχής αγοριών και κοριτσιών.

Οι εγγραφές για τη νέα χρονιά θα πραγματοποιούνται καθημερινά στα γραφεία του συλλόγου 6-9 μμ και τα Σάββατα 11-1. Πληροφορίες στο τηλέφωνο 210-7011576 τις ίδιες ώρες καθώς και στο www.facebook.com /ΑΟ ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΥ - ΥΠΟΔΟΜΈΣ

 

«Eις το επανιδείν»….Ντίνο!

E-mail Εκτύπωση PDF

Καμία ανακοίνωση δεν μπορεί να είναι αρκετά περιεκτική για να εκφράσει σε λίγες γραμμές όλα αυτά που θέλουμε να πούμε στον Ντίνο Καλαμπάκο τώρα που μετά από τρία όμορφα και γεμάτα επιτυχίες χρόνια έφθασε η στιγμή να σταματήσουμε την συνεργασία μας.

Συνδυάζοντας τις ικανότητες και το μεράκι του για το μπάσκετ με την μεγάλη αγάπη που τρέφει για το Παγκράτι , ξεπερνώντας προβλήματα και αντιξοότητες και βάζοντας πάντοτε την ομάδα πάνω από οποιοδήποτε εγώ κατάφερε να προσφέρει πάρα πολλά στον σύλλογό μας.

Για όλα αυτά αλλά και για άλλα πολλά που μοιραστήκαμε και θα θυμόμαστε για πάντα όλοι όσοι πορευτήκαμε μαζί του αυτά τα τρία χρόνια, τον ευχαριστούμε ειλικρινά, του ευχόμαστε καλή επιτυχία στον επόμενο σταθμό του και του λέμε βέβαια όχι «γεια» αλλά «εις το επανιδείν»….

 

Οι νικητές της ετήσιας λαχειοφόρου αγοράς

E-mail Εκτύπωση PDF

Στην γιορτή λήξης των ακαδημιών πραγματοποιήθηκε και η κλήρωση της ετήσιας λαχειοφόρου αγοράς των ακαδημιών του συλλόγου. Οι λαχνοί που κληρώθηκαν ήταν :
1ος λαχνός 5897 κερδίζει την τηλεόραση
2ος λαχνός 5353 κερδίζει 1 tablet MLS
3ος λαχνός 5113 κερδίζει 1 tablet MLS.
Ευχαριστούμε πολύ όσους βοήθησαν τις ακαδημίες μας με την αγορά λαχνών.
 
Σελίδα 9 από 10

ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ