Αρχική Ανακοινώσεις
Ανακοινώσεις

Στο Παγκράτι Ξιούρας και Τζάτζας

E-mail Εκτύπωση PDF

Ο Αθλητικός Όμιλος Παγκρατίου βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη συμφωνία του με τους αθλητές Γιώργο Ξιούρα (1,95 - 21 ετών) και  Γρηγόρη Τζάτζα (1,97 - 24 ετών).

Ο Ξιούρας αγωνίστηκε με μεγάλη επιτυχία την αγωνιστική περίοδο που ολοκληρώθηκε στον Πόλις Καλλιθέας, τον οποίο και οδήγησε στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής, ενώ είχε βρεθεί στην ομάδα μας την σεζόν 2015-2016. Έχει επίσης αγωνιστεί στο Περιστέρι.

Ο Τζάτζας αποτέλεσε σταθερό σημείο αναφοράς του Αρκαδικού στην παρουσία του στην Α2, έχοντας συμμετοχές σε αυτή, ενώ την σεζόν που οι Αρκάδες βρέθηκαν στην Basket League, αγωνίστηκε με μορφή δανεισμού στον Σπαρτιατικό.

Τους καλωσορίζουμε και τους δυο στο σωματείο μας

 

Στο Παγκράτι Γεωργοπαπαδάκος και Γιαννίκος

E-mail Εκτύπωση PDF

Ο Αθλητικός Όμιλος Παγκρατίου ανακοινώνει τη συμφωνία του με τους αθλητές Σάκη Γεωργοπαπαδάκο (1,91 - 31 ετών) και Ανδρέα Γιαννίκο (1,94 - 22 ετών), η οποία θα έχει διάρκεια ενός έτους.

Ο Σάκης Γεωργοπαπαδάκος αποτελεί έναν από τους πλέον έμπειρους αθλητές στο πρωτάθλημα της Β' Εθνικής, έχοντας αγωνιστεί τα τελευταία χρόνια σε ομάδες όπως ο Αμύντας, ο Ιωνικός Νικαίας, το Περιστέρι και πέρυσι ο ΕΦΑΟΖ, ενώ αποτελεί αναπόσπαστο μέλος της Εθνικής Ενόπλων. Στις πρώτες του δηλώσεις ως αθλητής του Παγκρατίου τόνισε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στο Παγκράτι. Είναι πολύ σημαντικό να έχουμε την υγεία μας, να περάσουμε καλά, να το ευχαριστηθούμε και να βγει το καλύτερο αποτέλεσμα. Όσο πιο γρήγορα μπούμε στη φιλοσοφία του προπονητή μας, τόσο το καλύτερο. Εύχομαι να έχουμε μια γεμάτη χρονιά, από καλά συναισθήματα και από χαμόγελα, για όλα τα παιδιά που θα έρθουν στην ομάδα μου. Μακάρι να πάνε όλα καλά και να χαμογελάμε του χρόνου τον Μάϊο».

Ο Ανδρέας Γιαννίκος ξεχώρισε αγωνιζόμενος στις υποδομές του Παναθηναϊκού, ενώ την περσινή σεζόν αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της Α2 με το Ψυχικό, έχοντας 1,5 πόντο σε 14 παιχνίδια. Έχεις επίσης αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Β' Εθνικής με Περιστέρι και Ιωνικό Νικαίας.

Τους καλωσορίζουμε και τους δυο στον σύλλογο μας.

 

Ο Νάσος Χούμπαυλης στο Παγκράτι

E-mail Εκτύπωση PDF

Ο ΑΟ Παγκρατίου ανακοινώνει πως με ομόφωνη απόφαση του ΔΣ ο Νασος Χούμπαυλης θα είναι ο προπονητής της ομάδας για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο.

Ο πρώην αθλητής της ομάδας μας, με την οποία έχει αγωνιστεί και στο πρωτάθλημα της Α1 επιστρέφει στις τάξεις της από την θέση του προπονητή.

Του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στο έργο του.

 

Το νέο διοικητικό σχήμα του ΑΟ Παγκρατίου

E-mail Εκτύπωση PDF

Με επιτυχία και με την παρουσία σημαντικού αριθμού μελών διεξήχθη η ΓΣ του συλλόγου από την οποία εκλέχθηκε και το νέο διοικητικό σχήμα το οποίο αποτελεί ένα κράμα παλαιών και νέων προσώπων. Η συμμετοχή στο Διοικητικό Συμβούλιο νέων μελών με αποδεδειγμένη αγάπη για τον σύλλογο και επιθυμία να προσφέρουν αλλά και η παραμονή παλαιών & έμπειρων μελών προεξάρχοντος του κου Γρηγόρη Δημακόπουλου  που επί πολλά χρόνια στηρίζει σημαντικά τον σύλλογο, μάς επιτρέπει να είμαστε αισιόδοξοι πως ο ΑΟ Παγκρατίου θα μπορέσει να λειτουργήσει αποδοτικά τόσο στον οργανωτικό όσο και στον αγωνιστικό τομέα και όλα τα τμήματα να πετύχουν τους στόχους τους. Ιδιαίτερα για την ομάδα μπάσκετ Ανδρών μία νέα προσπάθεια θα ξεκινήσει σε στέρεες, ρεαλιστικές, συνεπείς και αξιόπιστες βάσεις προκειμένου σταδιακά να μπορέσουμε να θέσουμε υψηλότερους στόχους.

 

Καλούμε λοιπόν όλους τους φίλους του συλλόγου να σταθούν δίπλα μας στην προσπάθεια αυτή καθώς η συμμετοχή τους και η συνεισφορά τους είναι πολύτιμη.

 

Η σύνθεση του νέου ΔΣ είναι η εξής:

Πρόεδρος Ηλίας Δουλαβέρης

Α Άντιπρόεδρος Γρηγόρης Δημακόπουλος

Β’ Αντιπρόεδρος Ηλίας Καλφακάκος

Γενικός Γραμματέας Χρήστος Τερζόπουλος

Ταμίας Κώστας Θεοδωρόπουλος

Ειδικός Γραμματέας Γιάννης Τερζόπουλος

Γενικός Αρχηγός Νίκος Μπάστας

Τακτικά Μέλη Γιώργος Ζαραφίδης

Αλέξανδρος Αργυρόπουλος

Ηλίας Αγγάνης

Γιάννης Ποντικόπουλος

 

Αναπληρωματικά Μέλη Μιχάλης Γελαντάλις

Δημήτρης Αγγελόπουλος

Νίκος Κολυδάς

Δημήτρης Καλογρίδης

Γιώργος Κοτσώρης

 

 

Συλλυπητήρια ανακοίνωση

E-mail Εκτύπωση PDF

Ο ΑΟ Παγκρατίου εκφράζει την θλίψη του για τον ξαφνικό χαμό του Δημήτρη Μπασούρη, και τα ολόψυχα και ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια του.

Ο Δημήτρης Μπασούρης εργάστηκε με μεράκι και αυταπάρνηση για την πρόοδο του μπάσκετ και η απώλειά του θα είναι δυσαναπλήρωτη.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει

 
Σελίδα 10 από 11

Α.Ο. ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΥ


ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ