Connect with us

Μπάσκετ Ανδρών

Ενίσχυση με Παύλος, Ψαρόπουλο, ανανέωσαν Μήτσιαλος, Λεκάκης

Ο ΑΟ Παγκρατίου ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τους αθλητές Νίκολας Παύλο, Σωκράτη Ψαρόπουλο και την ανανέωση αυτής με τους Αλέξανδρο Μήτσιαλο και Γιάννη Λεκάκη.

-Ο Νίκολας Παύλος (2,01 – 25 ετών) αγωνίστηκε την περσινή σεζόν στο πρωτάθλημα της Α2 Ανδρών με την φανέλα του Δούκα έχοντας 7,1 πόντους ανά παιχνίδι, και ήρθε στην ομάδα μας με μορφή δανεισμού από την ΑΕΚ, την διοίκηση της οποίας ο ΑΟ Παγκρατίου ευχαριστεί θερμά.

-Ο Σωκράτης Ψαρόπουλος (1,91 – 24 ετών) επιστρέφει στην ομάδα μας μετά την επιτυχημένη παρουσία του την διετία (2013-15). Την περσινή σεζόν αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της Α2 Ανδρών με το Περιστέρι έχοντας 5,8 πόντους, 3,7 ριμπάουντ και 1,9 ασίστ ανά παιχνίδι.

-Ο Αλέξανδρος Μήτσιαλος (2,03 – 22 ετών) συνεχίζει και την φετινή σεζόν στην ομάδα μας, έχοντας πέρυσι σε 20 παιχνιδιά 2,9 πόντους και 2 ριμπάουντ, και δείχνοντας έμπρακτα την επιθυμία του να συνεχίσει την καριέρα του στο Μετς.

-Ο Γιάννης Λεκάκης (1,96 – 26 ετών) ήταν ο πρώτος αθλητής που εξέφρασε την επιθυμία να συνεχίσει στο Παγκράτι, με την διοίκηση της ομάδας να ανανέωνει την εμπιστοσύνη στο πρόσωπο του.

More in Μπάσκετ Ανδρών