Connect with us

Ποδόσφαιρο

Γ’ ΕΠΣΑ (1ος Όμ.) : Δούρειος Ολυμπιακός Κυψέλης – ΑΟ Παγκρατίου 1-2

Με νίκη επανήρθε στα δρώμενα του ποδοσφαίρου η ομάδα μας, η οποία στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος επικράτησε στο γήπεδο της Κυψέλης του Δούρειου-Ολυμπιακού Κυψέλης με 2-1, φτάνοντας στη νίκη με ανατροπή.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με τον Αχιλλέα Τσιάρο στο 10′ (1-0), για να απαντήσει άμεσα η ομάδα μας, με τον Ανδρέα Μερετσόλια να ισοφαρίζει σε 1-1 στο 25′.

Στο 59′ οι γηπεδούχοι έμειναν με 10 παίκτες λόγω αποβολής με δεύτερη κίτρινη κάρτα του Άγγελου Κολιγιώργα, με αποτέλεσμα οι παίκτες του Νίκου Ακριτίδη να πιέσουν, με την πίεση να καρποφορεί στο τελευταία λεπτό των καθυστερήσεων (94″) όταν ο σκόρερ του γκολ των γηπεδούχων (Αχιλλέας Τσιάρος) με αυτογκόλ χάρισε τη νίκη στην ομάδα μας (1-2).

ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΥΨΕΛΗΣ – ΑΟ ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΥ 1-2
Σκόρερ: 10′ Αχ. Τσιάρος / 25′ Μερετσόλιας, 94′ Αχ.Τσιάρος (αυτογκόλ)
Διαιτητής: Νταρακλίτσης
Βοηθοί : Βαβουράκη – Χρήστου
Δούρειος Ολυμπιακός Κυψέλης (Ντέτσικας) : Νίκας, Κολιγιώρας, Τσιρώνης, Νικητέας, Αλ.Τσιάρος, Αχ.Τσιάρος, Κυσσανδράκης, Κοκόλης, Θανάση, Σιώρης (61′ Γιαννακίδης), Χοτζάι (92′ Νικηταράς).
ΑΟ Παγκρατίου (Ακριτίδης) : Κελαϊδίτης, Γούλας (67′ Κωνσταντινόπουλος), Μαραγκός, Μηνόπουλος, Κρεμόπουλος, Γιούτσος (82′ Χαλκιαδάκης), Σημαιάκης, Κοντογιάννης, Σμπυράκης, Παγουράς, Μερετσιόλας

More in Ποδόσφαιρο