Connect with us

Ποδόσφαιρο

Γ’ ΕΠΣΑ (1ος Όμιλος) : ΑΟ Παγκρατίου – Διαγόρας Αιγάλεω 4-1

Νικηφόρο ποδαρικό στο 2018 για το ποδοσφαιρικό μας τμήμα, το οποίο μετά από μια καταπληκτική εμφάνιση, επικράτησε με 4-1 του Διαγόρα Αιγάλεω, εντός έδρας.

Η ομάδα μας κατάφερε να ανοίξει νωρίς το σκορ, με το Σημαιάκη να κάνει το 1-0 στο 14′, όμως στο 30ο λεπτό η ομάδα των δυτικών προαστίων, κατάφερε να ισοφαρίσει. Έντεκα λεπτά αργότερα όμως, ο Παγούρας έβαλε εκ νέου σε θέση οδηγού την ομάδα μας, κάνοντας το 2-1, το οποίο ήταν και το σκορ του ημιχρόνου. 
Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με γκολ του Καραβουσάνου στο 49′, το οποίο έδωσε αέρα δύο τερμάτων στην ομάδα μας, με το θρίαμβο να ολοκληρώνεται στο 68′, όπου ο Μερετσόλιας πέτυχε το 4-1.
Η ομάδα μας συνεχίζει να εντυπωσιάζει στο πρωτάθλημα της Γ’ ΕΠΣΑ και μετά από 12 αγώνες συνεχίζει να βρίσκεται στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα, με 28 βαθμούς και ρεκόρ 9 νίκες – 1 ισοπαλία – 2 ήττες.

ΑΟ ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΥ – ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΑΙΓΑΛΕΩ 4-1
Σκόρερ: 14′ Σημαιάκης, 41′ Παγουρας, 49′ Καραβουσάνος, 68′ Μερετσόλιας / 30′ Ζαχαριας
Διαιτητής: Τζαβέλλας
Βοηθοί: Γκαϊτατζής – Κλουκιώτης
ΑΟ Παγκρατίου(Ακριτίδης): Κελαϊδίτης, Γιούτσος (68′ Ψωμάς), Μαραγκός, Μηνόπουλος, Κρεμόπουλος, Γούλας (46′ Μερετσόλιας), Σημαιάκης, Κοντογιάννης (51′ Τσιριμπας), Πριλίδης (60′ Αδάμης), Παγουρας, Καραβουσάνος
Διαγόρας Αιγάλεω(Χατζής): Balilaj, Dervishi, Σταυράτης (73′ Μανίκας), Μαρτίνος, Παπαγεωργίου Κυρ., Γεωργούλης (48′ Παπαγεωργίου Κων.), Καραλάκος (59′ Λαμπιτσάκης), Λέζος (66′ Βαβύλης), Ζαχαριας, Σγάντσος, Βιδάκης

More in Ποδόσφαιρο