Connect with us

Ακαδημίες

Νίκη για παιδικό, νέα διακοπή στο εφηβικό

Το παιδικό μας τμήμα νίκησε για δεύτερη φορά τον Πρωτέα μέσα σε 3 μέρες, αυτή τη φορά εκτός έδρας, ενώ το 2018 ξεκίνησε για το εφηβικό, με τον ίδιο τρόπο που τελείωσε και το 2017, αφού ο αγώνας διακόπηκε στο 30′ λόγω προβλήματος με τη φωταγώγηση του γηπέδου.

ΠΑΙΔΙΚΟ

Το παιδικό μας τμήμα φαίνεται να βρίσκει πολύ καλό ρυθμό και νίκες τις τελευταίες αγωνιστικές. Ο αγώνας με τον Πρωτέα ξεκίνησε με την ομάδα μας να προηγείται με 6-12 στο τέλος του 1ου δεκαλέπτου, ενώ η διαφορά έφτασε τους 9 πόντους με τη λήξη του ημιχρόνου (14-23).
Στο δεύτερο μέρος η ομάδα του Πρωτέα κράτησε πολύ χαμηλά τους παίκτες μας επιθετικά και κατάφερε να μειώσει σε 22-27 στο 30′. Η τελευταία περίοδος είχε φρενήρη επιθετικό ρυθμό, με τις δύο ομάδες να πετυχαίνουν το ένα καλάθι μετά το άλλο. Τελικά οι παίκτες μας, παρά την μεγάλη προσπάθεια των αντιπάλων, κατάφεραν να κρατήσουν το προβάδισμο και να πάρουν τη νίκη με τείκό σκορ 39-42.

ΑΟ ΠΡΩΤΕΥΣ – ΑΟ ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΥ 39-42
Δεκάλεπτα:
6-12, 14-23, 22-27, 39-42
ΑΟ ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΥ(Ευαγγελίδης): ΓΚΟΥΣΗΣ 2, ΚΑΛΤΑΜΠΑΝΗΣ, ΣΕΠΕΝΤΖΗΣ 4, ΤΣΙΩΝΟΣ, ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ 2, ΠΕΤΡΟΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ, ΖΑΡΙΦΗΣ 14, ΧΟΝΤΑΣ 2, ΣΩΦΡΟΝΑΣ 9, ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ 9, ΠΑΠΑΔΕΛΛΗΣ, ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΕΦΗΒΙΚΟ

Για δέυτερη συνεχόμενη αγωνιστική, ο αγώνας του εφηβικόυ μας τμήματος διακόπηκε, λόγω διακοπής ρεύματος. Το θέμα με τους χρονοδιακόπτες των ανοιχτών γηπέδων είναι γνωστό και οι έφηβοι μας, είχαν την ατυχία να γίνουν θύματα αυτού του προβλήματος για ακόμα μια φορά τη φετινή χρονιά. Πλέον εκτός απο τα 45” που εκκρεμούν από τον αγώνα με την Αναγγένηση στα Πετράλωνα, οι παίκτες μας θα πρέπει να επικσεφθούν εκ νέου και το ανοιχτό του Πρωτέα. Πριν κλείσει το φύλλο αγώνα, η ομάδα μας βρισκόταν μπροστά με σκορ 35-42.

More in Ακαδημίες