Connect with us

Ακαδημίες

Με μεγάλη επιτυχία η τελετή λήξης των Ακαδημιών

Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε η γιορτή λήξης της Ακαδημίας του ΑΟ Παγκρατίου τη Δευτέρα 18 Ιουνίου, ολοκληρώνοντας έτσι με τον καλύτερο τρόπο μια χρονιά γεμάτη προσπάθειες και επιτυχίες. Περισσότεροι από 100 αθλητές του συλλόγου μας, μαζί με τους γονείς τους, παρευρέθησαν στο κλειστό του Μετς και απόλαυσαν ένα όμορφο απόγευμα, γεμάτο χαμόγελα.

Η τελετή ξεκίνησε με τον υπεύθυνο των υποδομών, Νίκο Λατρόβαλη να καλωσορίζει τους αθλητές και τους γονείς και να τους ευχαριστεί για τη συμβολή τους, τη χρονιά που μας πέρασε.
Το λόγο στη συνέχεια, πήρε ο Γενικός Αρχηγός του ΑΟ Παγκρατίου, Νίκος Μπάστας, ο οποίος αφού με τη σειρά του, ευχαρίστησε τόσο τα παιδιά για τις συνεχείς προσπάθειές τους, όσο και τους γονείς για τη στήριξη τους, έκανε ιδιαίτερη μνεία στον Άρη Ραφτόπουλο, άνθρωπο-σύμβολο για την ομάδα μας, ο οποίος απεβίωσε πρόσφατα και για τον οποίο τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή.

Στη συνέχεια, τιμήθηκαν άνθρωποι που βοήθησαν και στηρίξαν τον ΑΟ Παγκρατίου, όπως ο Κώστας Θεοδωρόπουλος, ενεργό μέλος του συλλόγου μας και χρόνια υποστηρικτής της ομάδας, αλλά και ο Κώστας Μανιφάβας, φορέας της επιχείρησης ΕΥΡΩΓΝΩΣΗ, του οποίου η βοήθεια φέτος ήταν υπερπολύτιμη.

Από τις ευχαριστίες, δεν θα μπορούσε να λείπει προφανώς το προπονητικό team των Ακαδημιών μας, το οποίο απαρτιζόμενο φέτος από τους Νίκο Λατρόβαλη, Κώστα Αντωνόπουλο, Νίκο Κωστόπουλο, Σάββα Ευαγγελίδη, Λίλα Λούντζη, Χρήστο Σταμούλη, Χρυσούλα Λάγιου, Γιώργο Μοσκόβη, έφερε εις πέρας με απόλυτη επιτυχία το πολύ δύσκολο έργο που του ανατέθηκε, το οποίο δεν περιορίζεται μόνο στο να μάθει τα παιδιά μπάσκετ, αλλά στο να μεταδώσει έννοιες όπως προσπάθεια, πίστη, αφοσίωση, αλληλοσεβασμό, έτσι ώστε τα παιδιά να αγαπήσουν τον αθλητισμό και να εξελιχθούν σε καλύτεροι άνθρωποι.

Ειδική ανάφορα έγινε επίσης και στους εφόρους των τμημάτων, αποτελούμενους από μέλη του συλλόγου και γονείς, οι οποίοι βρίσκονταν αδιάκοπα δίπλα σε όλα τα τμήματα, καθ’ όλη τη διάρκεια της φετινής σεζόν και χωρίς τους οποίους, τίποτα δεν θα μπορούσε να γίνει πραγματικότητα.

Στην εκδήλωση, όλοι οι αθλητές του ΑΟ Παγκρατίου έλαβαν τιμητικό έπαινο, ενώ βραβεύθηκαν επιπλέον, οι παίκτες που κατά τη φετινή αγωνιστική περίοδο έδειξαν τη μεγαλύτερη βελτίωση.

Το τέλος της γιορτής, σηματοδότησε η κλήρωση των λαχνών, στην οποία μοιράστηκαν δώρα σε 3 τυχερούς. Συγκεκριμένα ο πρώτος λαχνός Νο 4601 κερδίσε μία τηλεόραση, ο δεύτερος λαχνός Νο 2001 κερδίσε μία κάμερα, ενώ ο τρίτος λαχνός Νο 1514 κερδίσε ένα tablet. Ενημερώνουμε τους νικητές πως μπορούν να παραλάβουν τα δώρα τους, από τα γραφεία του συλλόγου μας (Πύρρου 10-12, Δευτέρα-Παρασκευή 18.30-21.00)

Το ΔΣ του ΑΟ Παγκρατίου θα ήθελε να ευχαριστήσει εκ νέου, όλους τους συντελεστές αυτής της επιτυχημένης χρονίας, τους ανθρώπους που βοήθησαν στο να πραγματοποιηθεί αυτή η πολύ όμορφη εκδήλωση και θα ήθελε να ευχηθεί σε όλους καλό καλοκαίρι.
Τη νέα αγωνιστική περίοδο, με τη συμβολή όλων που πάντα στέκονται αρωγοί, θα ξεκινήσουμε από εκεί που σταματήσαμε, με την ελπίδα να έρθουν νέες επιτυχίες και νέες όμορφες στιγμές.

Καλή αντάμωση!

Ακολουθεί φωτορεπορτάζ από την εκδήλωση:
Το προπονητικό επιτελείο των Ακαδημιών μας
Οι αθλητές των Ακαδημιών του συλλόγου μας
Ο Γενικός Αρχηγός Νίκος Μπάστας, απευθύνει χαιρετισμό
Ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Άρη Ραφτόπουλου
Η βράβευση του Κώστα Θεοδωρόπουλου για την προσφορά του στο σύλλογο
Η βράβευση των πιό βελτιωμένων παικτών της χρονιάς που μας πέρασε
Ο υπεύθυνος Υποδομών, Νίκος Λατρόβαλης, ήταν ο συντονιστής της γιορτής λήξης
Όλα τα τμήματα και όλοι οι αθλητές του ΑΟ Παγκρατίου, έλαβαν τιμητικό έπαινο για τη φετινή χρονιά
Δια χειρός της δεσποινίδας, κληρώθηκαν οι 3 τυχεροί λαχνοί

More in Ακαδημίες