Connect with us

Διοίκηση

Νίκο Ακριτίδη το Παγκράτι σε ευχαριστεί

Μετά από μία απόλυτα πετυχημένη συνεργασία που κράτησε 7 χρόνια ο Νίκος Ακριτίδης δεν θα συνεχίσει να βρίσκεται στον πάγκο της ομάδας ποδοσφαίρου του ΑΟ Παγκρατίου καθώς οι επαγγελματικές υποχρεώσεις του δεν το επιτρέπουν.

Τα λόγια είναι φτωχά κι ένα ευχαριστώ δεν φτάνει για να εκφράσουμε την ευγνωμοσύνη μας στον τεχνικό αλλά κυρίως στον υπέροχο άνθρωπο και αγαπημένο φίλο Νίκο που με αγάπη, μεράκι, αυταπάρνηση και πολύ δουλειά μπήκε μπροστά στις πολύ δύσκολες στιγμές του τμήματος ποδοσφαίρου και κατάφερε διαδοχικά μικρά θαύματα στηριζόμενος κυρίως σε νέα παιδιά και βάζοντας πάντα τον εαυτό του και το συμφέρον του σε δεύτερη μοίρα.

Δεν το κρύβουμε πως αγωνιούμε για την επόμενη ημέρα χωρίς την παρουσία του αλλά είμαστε σίγουροι πως έστω κι από μακριά με οδηγό την αγάπη του για το ΓΚΡΑΤΙΠΑ θα δίνει τις κατευθύνσεις και τις συμβουλές που πάντα έφερναν αποτέλεσμα.

Το ΔΣ του ΑΟΠ , τα μέλη και οι φίλαθλοι τον ευχαριστούν για όλα όσα πρόσφερε αυτά τα χρόνια, του εύχονται να είναι γερός ο ίδιος και η οικογένειά του και να έχει καλή επιτυχία σε ότι επιλέξει να κάνει στο εξής.

Τον διαβεβαιώνουμε δε πως έγραψε την δική του χρυσή σελίδα στο βιβλίο του ΑΟ Παγκρατίου και της ομάδας ποδοσφαίρου.

 

 

 

More in Διοίκηση