Connect with us

Βόλεϊ

Βραβεύσεις: Κώστας Αρσενιάδης

Στο πλαίσιο της αναμέτρησης Παγκράτι-Κερατέα για την 8η Αγωνιστική της Α2 Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών, το Παγκράτι βράβευσε την ιστορία του και έναν από τους ανθρώπους που άφησαν το στίγμα του ως προπονητής, στην πορεία του συλλόγου. Ο λόγος για τον Κώστα Αρσενιάδη, ο οποίος βρέθηκε στο Κλειστό του ΜΕΤΣ, το Σάββατο 9/12, προκειμένου να λάβει τιμητική πλακέτα από τον Υπεύθυνο Τμήματος Πετοσφαίρισης κύριο Αλέξανδρο Αργυρόπουλο και τον Τεχνικό Διευθυντή κύριο Οδυσσέα Νασιμπιάν.

Μεταξύ άλλων, ο επιτυχημένος προπονητής δήλωσε: “Θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε όλους τους ανθρώπους που δούλεψαν για το Παγκράτι αυτή τη χρονιά, στον προπονητή, στους παίκτες, στους παράγοντες και στους φιλάθλους. Συγχαρητήρια για αυτή την υπέροχη προσπάθεια που έγινε. Επίσης, θέλω να σας ευχαριστήσω για την τιμή που μου κάνατε με την βράβευση και να σας ευχηθώ καλή συνέχεια και καλή προσπάθεια”.

Ο Κώστας Αρσενιάδης ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα το 1990 στο γυναικείο τμήμα του Αίολου Ταύρου, για να ακολουθήσουν τα τμήματα υποδομής της ΑΕΚ (92-94) πριν μεταπηδήσει στην Μεταμόρφωση την οποία ανέλαβε για μια πενταετία. Επόμενος σταθμός της καριέρας του ήταν το 2000 το Παγκράτι, το οποίο ανέλαβε από την Β’ Εθνική και μέσα σε τρία χρόνια, το οδήγησε στην Α1 Εθνική Κατηγορία (2003). Σπουδαιότερη στιγμή της συνεργασίας με το Παγκράτι αλλά και εκ των σπουδαιότερων στην ιστορία του συλλόγου υπήρξε η πανηγυρική έξοδος στην Ευρώπη το 2006, καταλαμβάνοντας την 5η θέση σε ένα τρομερό Πρωτάθλημα. Τη διετία 2009-2011 ήταν στον πάγκο της ΑΕΚ κι από το 2011 έως το 2018 επέστρεψε στον πάγκο της Κηφισιάς. Το 2020 έως το 2022 ανέλαβε τη γυναικεία ομάδα της ΑΕΚ. Έχει διατελέσει προπονητής της Εθνικής Ανδρών, σημειώνοντας σημαντικές επιτυχίες.

 

More in Βόλεϊ