Connect with us

Βόλεϊ

Βραβεύσεις: Παναγιώτης Παντελής

Στο πλαίσιο της αναμέτρησης Παγκράτι-Ρέθυμνο για την 20η Αγωνιστική της Α2 Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών, το Παγκράτι βράβευσε έναν από τους ανθρώπους που έχει συνδράμει με την παρουσία και την ουσιαστική συνεισφορά του στο άθλημα του βόλλεϋ αλλά και στην πορεία του τμήματος πετοσφαίρισης της ομάδας μας, από την ανασύστασή του έως και σήμερα. Ο λόγος για τον Παναγιώτη Παντελή, ο οποίος βρέθηκε στο Κλειστό του ΜΕΤΣ, το Σάββατο 9 Μαρτίου, προκειμένου να λάβει τιμητική πλακέτα από τον Υπεύθυνο Τμήματος Πετοσφαίρισης κύριο Αλέξανδρο Αργυρόπουλο και τον Τεχνικό Διευθυντή κύριο Οδυσσέα Νασιμπιάν.

Είναι Γεωπόνος – Επιχειρηματίας, ιδιοκτήτης εργοστασίου παραγωγής λιπασμάτων στον Ασπρόπυργο. Δραστηριοποιείται στον χώρο της πρωτογενούς παραγωγής από το 1983, με δίκτυο διανομής σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό. Με το Βόλεϊ ξεκίνησε να ασχολείται το 2001 με την ομάδα του Νέου Πεντελικού ως έφορος. Μετά τη διάλυση του τμήματος βόλεϊ, ίδρυσε από κοινού με γονείς αθλητών, το Φοίβο Μελισσίων το 2003, στον οποίο και διατέλεσε ως Πρόεδρος για 18 χρόνια. Ο στόχος της τότε προσπάθειας ήταν να στηθεί μια καλή ομάδα υποδομών για αγόρια/κορίτσια, το οποίο επετεύχθη έχοντας σήμερα περί τα 300 παιδιά, σημειώνοντας καλή πορεία και παρουσία στα πρωταθλήματά τους και επιτυγχάνοντας σημαντικές διακρίσεις σε πανελλήνιο επίπεδο. Υπό διοίκησή του, μάλιστα, η ανδρική ομάδα γνώρισε σημαντικές επιτυχίες με αποκορύφωμα την άνοδο στην Α2, ενώ η γυναικεία ομάδα επέτυχε την άνοδο ως την Β’ Εθνική, κυρίως με αθλητές / αθλήτριες προερχόμενοι από τις υποδομές. Τέλος, διετέλεσε, με επιτυχία, μέλος του Δ.Σ. της ΕΣΠΑΑΑ για 8 χρόνια, ως πρόεδρος της επιτροπής ανάπτυξης του αθλήματος.

Ο κύριος Παναγιώτης Παντελής ευχαρίστησε τη διοίκηση για την τιμητική βράβευση και έδωσε τα συγχαρητήρια του για τη γενικότερη προσπάθεια του συλλόγου, αλλά και την παρουσία, πορεία και δουλειά που γίνεται από ανθρώπους που αγαπούν το βόλεϊ. Από πλευράς Παγκρατίου, ο Υπεύθυνος Τμήματος Πετοσφαίρισης δήλωσε ιδιαίτερα χαρούμενος, καθώς στην πορεία της ομάδας να εδραιωθεί στον πετοσφαιρικό χάρτη, αρωγοί βρίσκονται άνθρωποι όπως ο Παναγιώτης Παντελής με αγάπη για το άθλημα.

More in Βόλεϊ